H πρώτη δημοσκόπηση ΜΕΤΑ το Eurogroup – 6 στους 10 Έλληνες: Τα πράγματα θα ήταν ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ με τον Μητσοτάκη!

5
814
H πρώτη δημοσκόπηση ΜΕΤΑ το Eurogroup – 6 στους 10 Έλληνες: Τα πράγματα θα ήταν ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ με τον Μητσοτάκη!
Το ΧΩΝΙ κυκλοφορεί – εκτάκτως από το Σάββατο λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας με μία νέα δημοσκόπηση που ανατρέπει την προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας και των συστημικών media!

Παρά τα ψέματα, παρά τη λάσπη, παρά την παραπληροφόρηση, ο Έλληνας πολίτης ξέρει, μπορεί να κρίνει και – κυρίως – δε μπορεί να ξεχάσει! Και ο Έλληνας γνωρίζει ότι με τον – «γιαβόλ σε όλα» – Κυριάκο τα πράγματα θα ήταν ΣΑΦΩΣ χειρότερα για τη χώρα και τον ίδιο προσωπικά:dimo15


Στη δημοσκόπηση της Bridging Europe για Το ΧΩΝΙ αποτυπώνεται η ΑΛΗΘΕΙΑ που επιμελώς το κόμμα των δανειστών και οι τηλεπροπαγανδιστές προσπαθούν να σας κρύψουν!

– 6 στους 10 Ελληνες θεωρούν ΝΙΚΗ της Ελλάδας τη συμφωνία του Εurogroup

dimo1


– 8 στους 10 Ελληνες βλέπουν νίκη της κυβέρνησης και στα εργασιακά

dimo2


– 7 στους 10 Ελληνες θεωρούν ότι οι δηλώσεις Μπακογιάννη… συμφέρουν τους δανειστές!

dimo3
Και ακόμη στη δημοσκόπηση – ΣΟΚ της Bridging Europe για Το ΧΩΝΙ:

Ποιο είναι -στα σοβαρά- πρώτο κόμμα στην Ελλάδα;

dimo155
Μη χάσετε – για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ – Το ΧΩΝΙ! Εκτάκτως από το Σάββατο στα περίπτερα όλης της χώρας.

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τώρα που ξέρετε τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης. Εδώ ούτε στην κυβέρνηση δεν ξέρουν. Το μόνο που ξέρουν είναι ότι έρχονται οι θεσμοί την Τρίτη.

  2. ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ SPIEGEL: ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

    Ενώ τα παρτσακλά των συριζοψεκασμένων… πανηγυρίζουν για τα προληπτικά μέτρα της αξιολόγησης, παρουσιάζοντάς τα ως… μεγάλη επιτυχία, το έγκριτο γερμανικό περιοδικό Spiegel υποστηρίζει πως στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών δεν θεωρούν πιθανό η Ελλάδα να βγει στις αγορές και ως εκ τούτου ένα τέταρτο μνημόνιο είναι πιθανό: «Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο αντί Διεθνές Νομισματικό Ταμείο; Μέρκελ και Σόιμπλε δεν έχουν πλέον ψευδαισθήσεις: δεν μπορούν να ελπίζουν μελλοντικά στη βοήθεια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εάν η Ευρωζώνη πέσει σε αναταράξεις. Σε ενδεχόμενες νέες κρίσεις οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Στο υπουργείο Οικονομικών, οι ειδικοί του Σόιμπλε δεν πιστεύουν ότι η Ελλάδα μετά το τέλος του τρέχοντος προγράμματος θα καταφέρει μόνη της να δανειστεί χρήματα από τις αγορές. Η συνέπεια: ένα τέταρτο πρόγραμμα είναι πιθανό – και σε αυτό δεν πρόκειται να συμμετάσχει πια το ΔΝΤ».(ΥΓ): Το 4ο Μνημόνιο δεν είναι απλώς πιθανό, είναι σίγουρο! Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι ποιος θα το υπογράψει: ο mister Tsipras, ο μητσοτακης ή μήπως και οι δύο μαζί;

  3. Το κορύφωμα της γελοιότητας.
    Αν την δούμε με καθαρό μάτι, χωρίς τσίμπλες, αυτή την υπόθεση των δημοσκοπήσεων, θα πάθουμε πλάκα.
    Το κάθε πονεμένο κομματόσκυλο, όλων των αποχρώσεων, από την δική σκοπιά όπως τον βολεύει, ρίχνει και μια δημοσκόπηση «μούφα» για να αποδείξει τα αληθή πιστεύω και σωστά λεγόμενα του.
    Γέλα παλιάτσο Έλληνα………………….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ