Χαμός στο Βόλο: Με ξύλα και κράνη φυγαδεύτηκαν Ηλιόπουλος και Κασιδιάρης (vid)

2
1712

Σοβαρά επεισόδια απειλήθηκαν έξω από τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού «Άστρα» στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχωρούσε το ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Η παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και η φιλοξενία του από τον τηλεοπτικό σταθμό προκάλεσε την συγκέντρωση αντιεξουσιαστών, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, των Κασιδιάρη, Ηλιόπουλο και Μιχαλολιάκου με αναφορές στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Ρουπακιά.

Η συνέντευξη διακόπηκε και δεν συνεχίστηκε ενώ οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν έξω από τα γραφεία του «Άστρα» φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και ΜΑΤ.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο βουλευτής, Ηλίας Κασιδιάρης, συνοδευόμενος από τον συνάδελφο του, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, εξοπλισμένοι με κράνη και ξύλα και συνοδευόμενοι από συντρόφους τους αντίστοιχα εξοπλισμένους, φυγαδεύτηκαν από την είσοδο του γκαράζ του κτηρίου του Astra που βρίσκεται επί της οδού Κοραή, επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητά τους και αποχώρησαν.

Δείτε το βίντεο

 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναμένεται να επισκεφτεί αύριο την Λάρισα, στο πλαίσιο πολιτικής εκδήλωσης, κάτι που έχει ανάψει… «φωτιά» στις αρχές. Ο λόγος είναι οι αντιδράσεις από διάφορους φορείς, με αποκορύφωμα την ανακοίνωση του δήμου Λαρισαίων που χαρακτηρίζει τον βουλευτή ως «ανεπιθύμητο» στη Λάρισα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

    Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ας αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της.
    Το θλιβερό γεγονός στον Βόλο είναι μία ακόμη επίθεση μιας κόκκινης παρακρατικής συμμορίας, η οποία παρανομεί με την πλήρη ανοχή των Αρχών, καταλύοντας την θεμελιώδη Αρχή του Συντάγματος που είναι η ελευθερία του λόγου.
    Ας γνωρίζουν οι παρακρατικοί αλήτες και τα αφεντικά τους ότι η κόκκινη τρομοκρατία δεν θα περάσει και οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες σε ολόκληρη την Ελλάδα θα συνεχίσουν τον Αγώνα για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ