Ηλίας Καματερός: Λύνονται τα προβλήματα με τους δασικούς χάρτες

6
719

Ηλίας Καματερός: Λύνονται τα προβλήματα με τους δασικούς χάρτες

Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή λύνονται τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με την ανάρτηση των δασικών χαρτών, που ξεκίνησαν και στην περιοχή μας από τη Σύμη και την Πάτμο και θα ακολουθήσουν για όλα τα νησιά.

Πιο συγκεκριμένα διορθώνονται και ενημερώνονται οι χάρτες με τα όρια οικισμών, ζωνών, ιδιοκτησιών που έχουν χαρακτηριστεί κ.ά. και μάλιστα χωρίς επιβάρυνση των πολιτών.

Ειδικά για την Πάτμο, αναλυτική ήταν η ενημέρωση της αντιπροσωπείας από τους βουλευτές και τον υπουργό στις συναντήσεις που έγιναν στην Αθήνα και είδαν με ικανοποίηση τις τροπολογίες που έχουν κατατεθεί και θα ψηφιστούν τις επόμενες μέρες στη Βουλή.

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δελτία τύπου του βολεμένου και οικονομικά γραμματικού με ανούσια θέματα. Το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΑ «ΨΗΛΟΣ»;

  Δεν βλέπει την κατάντια της φασιστοαριστερής κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ασχολείται με βλακώδη για την τοπική κοινωνία θέματα. ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ Ο ΣφΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΑ 3-5% ΚΑΙ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ 150 ΨΗΦΟΥΣ…

  • ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ γιορτάζουν οι φασιστοαριστεροί λαϊκιστές της κυβέρνησης της ΨΕΥΤΙΑΣ ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.όπως τους αρμόζει...

   Γιορτάζουν τα μνημόνια που δεν έσκισαν αλλά ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΡΙΤΟ στα τέσσερα και το 4ο που ΕΡΧΕΤΑΙ με ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ και του ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ που στις 5-6.000 Ε ενώ ΕΤΑΖΑΝ ότι θα το πήγαιναν στις 13.000Ε, την ΤΣΟΝΤΑ από την 13η σύνταξη που έδωσαν για αντίδωρο λαϊκίζοντας, τις επικουρικές που πετσόκοψαν, το ΕΚΑΣ που τσεκούρωσαν και καταργούν, τον ΦΠΑ 24% ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑΝ λόγω νησιωτικότητας και που μερικοί σαν τον ψεκασμένο φασίστα συγΚΑΜΕΝΟ και τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ απειλούσαν την κυβέρνηση ότι θα την έριχναν κιόλας οι «ΚΟΤΕΣ», την μείωση μισθών και συντάξεων κάθε λίγο και λιγάκι, μείωση στις αναπηρικές, μείωση των επικουρικών συντάξεων, αύξηση της φορολογίας εισοδήματος 29% και τις νέες παράλογες των ασφαλιστικών εισφορών στους μικροεπαγγελματίες και την μαζική μετανάστευση 500.000 επιστημόνων και ανέργων νέων. Καταστρέφουν όσο κάθονται στην καρέκλα με το μέλι την οικονομία, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία όλη οι φασιστοαριστεροί ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

  • ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ γιορτάζουν οι φασιστοαριστεροί λαϊκιστές της κυβέρνησης της ΨΕΥΤΙΑΣ ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.όπως τους αρμόζει...

   Τώρα που μας έχωσες και το 2ο ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ-ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΩΝ στο ΑΜΑΝΙΟΥ τα μοναδικά σου έργα εκτός από τις πάμπολλες εξαγγελίες περισσεύουν οικόπεδα για το ΝΈΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ έστω στα χαρτιά του λαϊκισμού… ΚΑΜΑΤΕΡΕ, μπράβο, θα καταφέρεις να ταΐσεις με μπόλικο ΣΑΝΟ και ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ τους ΒΛΑΚΕΣ που ψήφισαν ΣφΥΡΙΖΑ και σε έκαναν βουλευτή μιας χρήσης για να παίρνεις ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΙΚΟΠΕΣ ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΕ «Η ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΦΑΣΙΣΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» …

 2. ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ; 330 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΦΙΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΧΙΟ ΚΑΙ ΛΕΣΒΟ!

  Καταρρέει με πάταγο στην πράξη η περιβόητη συμφωνία Τουρκιάς – Ε.Ε. και η κατάσταση στα νησιά μας θυμίζει τις… παλιές καλές ημέρες!

  Έτσι, μετά τα 256 «προσφυγάκια» που… προτίμησαν την Ελλάδα από το πρωί της Πέμπτης μέχρι το πρωί της Παρασκευής, ακόμα περισσότεροι ήρθαν από τότε μέχρι σήμερα το πρωί. Και πιο συγκεκριμένα, 100 στην Λέσβο και 230 στην Χίο. Σύνολο 330!

  Η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη στην Χίο, καθώς σύμφωνα με τα (αλλοιωμένα προς τα κάτω…) «στοιχεία», για πρώτη φορά υπάρχουν εκεί συνολικά περισσότεροι απ’ ότι στην Λέσβο.

  Σε κάθε περίπτωση, το καλοκαίρι αναμένεται πολύ… θερμό και ίσως θα έχουμε και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, αν σημειωθεί «έκρηξη» των αφίξεων!

 3. Η ΜΚΟ SOLIDARITY-NOW ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΡΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» 1

  Το’ χουν παρακάνει τα συριζοψεκασμένα τρωκτικά με το φάγωμα των κονδυλίων που προορίζονται για τα «προσφυγάκια» και ανάγκασαν ακόμα και μια ΜΚΟ να τα καταγγείλει.
  Έτσι, Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Αλληλεγγύη – Solidarity Now» κατέθεσε καταγγελία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με την οποία ζητά «τη διερεύνηση της διάθεσης των κοινοτικών κονδυλίων στην Ελλάδα», όπως είπε ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης, Επαμεινώνδας Φαρμάκης: «Περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο ευρώ έχει διατεθεί στη χώρα και δεν έχει δημιουργήσει συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων σε μετακίνηση ούτε με την ελάχιστη αξιοπρέπεια. Είμαστε μάρτυρες καθημερινά μιας συνεχούς κατασπατάλησης πόρων.

 4. Η ΜΚΟ SOLIDARITY-NOW ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΡΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» 2

  Το υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής επιμένει στην ύπαρξη καταυλισμών. Η οργάνωση ζητά από την Επιτροπή Δημοσιονομικού Ελέγχου, να κάνει τους σχετικούς ελέγχους και να στείλει το πόρισμα στη Γ.Γ. για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς του υπ. Δικαιοσύνης»,

  Παρεμπιπτόντως, ακούσατε την είδηση για την καταγγελία στα ΜΜΕ; Όχι! Ακούσατε να αναδεικνύει το θέμα κάποιο κόμμα της… δημοκρατικής «αντιπολίτευσης» – και κυρίως η νουδούλα; Ούτε! Γιατί άραγε οι ολιγάρχες των ΜΜΕ και τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου προστατεύουν το συριζοψεκασμένο λεχριταριό; Παίρνουν μερίδιο από τη λεία;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ