Συλλαλητήριο ΚΚΕ Κω: Να υψωθεί ΤΕΙΧΟΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ – Ανακοίνωση για Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Ρατσισμού

17
2009

Συλλαλητήριο στους δρόμους της πόλης -όπως και σε κάθε πόλη της χώρας- διοργάνωσε απόψε το ΚΚΕ Κω, ξεκινώντας από την πλ. Ελευθερίας κατά της νέας συμφωνίας και τις ανατροπές που φέρνει σε εργασιακά δικαιώματα.

Παράλληλα το ΚΚΕ Κω εξέδωσε ανακοίνωση για την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

51 χρόνια μετά την ανακήρυξη από τον ΟΗΕ, με την αποφασιστική συμβολή της Σοβιετικής Ένωσης, της 21ης Μάρτη ως Παγκόσμιας Μέρας κατά των Φυλετικών Διακρίσεων, ο καπιταλιστικός κόσμος, στις ΗΠΑ, την ΕΕ, την Ελλάδα δείχνει όλο και πιο καθαρά τον απάνθρωπο χαρακτήρα του απέναντι στους πρόσφυγες και μετανάστες, στα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων και της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης.

Στην Ελλάδα, συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας, που προέκυψε από το άθλιο παζάρι της ΕΕ με την άρχουσα τάξη της Τουρκίας. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που πανηγύρισε για τη συμφωνία, προσπαθεί με νύχια και δόντια να την εφαρμόσει, αδιαφορώντας για τις άθλιες συνθήκες στις προσφυγικές δομές των νησιών, αλλά και για τις συνέπειες στους κατοίκους από το διπλό εγκλωβισμό που έχει διαμορφώσει στα νησιά του Αιγαίου. Η κυβέρνηση, με τη στήριξη όλων των αστικών κομμάτων, συμμετέχει ενεργά σε όλους τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τις επεμβάσεις που ευθύνονται για τα μεγάλα προσφυγικά και μεταναστευτικά κύματα. Έφερε τα ΝΑΤΟϊκά πλοία στο Αιγαίο, δήθεν για τον περιορισμό των προσφύγων και μεταναστών. Έχει δημιουργήσει συνθήκες μακρόχρονου ή και μόνιμου εγκλωβισμού στη χώρα, μέσα σε καταυλισμούς και δομές παραδομένες σε διάφορους μηχανισμούς και ΜΚΟ. Συμφωνεί με την επαναφορά του Κανονισμού του Δουβλίνου, που θα σημάνει νέο κύμα «επιστροφής» προσφύγων, αυτή τη φορά από χώρες της ΕΕ.

Με την πολιτική της, αλλά και με τους χειρισμούς σε ζητήματα όπως η ένταξη των παιδιών των προσφύγων στην εκπαίδευση, έδωσε τροφή στους ναζί εγκληματίες της Χ.Α. και σε άλλες αντιδραστικές δυνάμεις να οργανώνουν τραμπούκικες επιθέσεις κατά προσφύγων και οικονομικών μεταναστών, να στρέφονται κατά μικρών παιδιών, να δηλητηριάζουν τα μυαλά και τις συνειδήσεις λαϊκών ανθρώπων. Με τη συμμετοχή των ναζιστών και ρατσιστών βουλευτών της ΧΑ, παρέα στις κυβερνητικές φιέστες στο Καστελόριζο, με τις τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπλένουν στην ουσία την εγκληματική Χρυσή Αυγή, την ετοιμάζουν για να παίξει πιο «σοβαρά» το ρόλο της, ως μακρύ χέρι του συστήματος κατά του εργατικού και λαϊκού κινήματος, κατά των ντόπιων και ξένων εργατών.

Η αύξηση των προσφύγων και μεταναστών αξιοποιείται από τα ρατσιστικά, εθνικιστικά κόμματα για να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους για τις αιτίες της επιδείνωσης της ζωής τους. Συγχρόνως, η αύξηση της επιρροής αυτών των κομμάτων αξιοποιείται για να διαμορφωθούν νέα κάλπικα διλήμματα, για να κρυφτεί ότι ο ρατσισμός και ο φασισμός βγαίνουν από την ίδια καπιταλιστική μήτρα που βγαίνουν και τα άλλα αστικά κόμματα, τα κόμματα του κοσμοπολιτισμού. Έτσι, η Ολλανδία του φιλελεύθερου, φιλοευρωπαίου αστού πολιτικού κ. Ρούτε, μέσα σε ενάμιση χρόνο, δέχθηκε μόλις 939, λιγότερους από το 1/4 των ελάχιστων προσφύγων που είχε δεσμευθεί να δεχθεί μέσα από την ευρωενωσιακή διαδικασία της μετεγκατάστασης. Η ΕΕ εναλλάσσει το ρατσισμό με τον κοσμοπολιτισμό, ανοίγει και κλείνει τα σύνορα ανάλογα με τα γεωπολιτικά της συμφέροντα και τις ανάγκες των καπιταλιστών.

Οι κομμουνιστές, μέσα από τη δράση τους στα εργατικά σωματεία, τους φορείς του λαϊκού κινήματος θα συνεχίσουν αταλάντευτα να πολεμούν έμπρακτα το ρατσισμό και την ξενοφοβία. Για :

 • Τον απεγκλωβισμό των προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά και την Ελλάδα

 • Ανθρώπινες συνθήκες ζωής στους προσφυγικούς καταυλισμούς και τις δομές

 • Ενταξη όλων των παιδιών των προσφύγων και μεταναστών σε δημόσιες δομές εκπαίδευσης

 • Ισότιμα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα στους εργαζόμενους πρόσφυγες και μετανάστες

 • Απομόνωση των φασιστών και ρατσιστών

 • Οργάνωση της πάλης του λαού ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την καπιταλιστική εκμετάλλευση.

ΑΘΗΝΑ 20/3/2017 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!

Να υψωθεί ΤΕΙΧΟΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ απέναντι στο νέο πακέτο μέτρων που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ με την ΕΕ και το ΔΝΤ.

Η νέα συμφωνία θα κλιμακώσει την επίθεση απέναντι σε μισθωτούς, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους, σε όλο το λαό.

Φέρνει νέες ανατροπές σε εργασιακά δικαιώματα, νέες περικοπές στις συντάξεις, νέα επίθεση στο λαϊκό εισόδημα, μέσω της φοροληστείας. Προετοιμάζει το αντιλαϊκό πλαίσιο για μετά το 2018.

Τα νέα μέτρα δεν είναι μόνο οι απαιτήσεις των δανειστών, όπως τα παρουσιάζει η κυβέρνηση, για να στηρίξει μια ακόμη φορά το παραμύθι της σκληρής διαπραγμάτευσης.

Είναι κατευθύνσεις της ΕΕ, του ΔΝΤ, του ΟΟΣΑ που εφαρμόζονται σε όλες τις χώρες. Είναι οι απαιτήσεις των βιομηχάνων, εφοπλιστών, μονοπωλίων στη χώρα μας, προϋπόθεση για να στηριχτεί η κερδοφορία τους.

Γι’ αυτό και το κεφάλαιο είναι το μόνο που μπορεί να πανηγυρίζει για το κλείσιμο της αξιολόγησης.

Καμιά αναμονή Καμιά ανοχή

στη νέα κοροϊδία των «αντιμέτρων» και της «δίκαιης ανάπτυξης»

Τα τελευταία στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας θα είναι βασανιστική, αβέβαιη, στο φόντο και των διεθνών εξελίξεων.

Ακόμη κι αν υπάρξει κάποια ανάπτυξη, θα είναι για τα κέρδη των λίγων. Η λιτότητα δεν θα σταματήσει για το λαό.

Όποια «αντίμετρα» υπάρξουν, εάν κι εφόσον υπάρχει υπεραπόδοση των αντιλαϊκών μέτρων, θα κατευθύνονται στη διαχείριση της πιο ακραίας φτώχειας. Κυρίως, θα αφορούν τη στήριξη και ελάφρυνση του κεφαλαίου. Αυτό εννοούν κυβέρνηση και ΕΕ, όταν μιλάνε για «αναπτυξιακά μέτρα», «νέο μείγμα πολιτικής».

Θα είναι ψίχουλα, όπως έκανε η κυβέρνηση και με τη «13η σύνταξη–μαϊμού». Δεν θα αναπληρώνουν παλιές και νέες απώλειες.

Η μείωση σε αφορολόγητο και συντάξεις, που θ’ αφαιρέσει από την τσέπη του εργαζόμενου, του συνταξιούχου έναν ολόκληρο μισθό, μια ολόκληρη σύνταξη, δεν αντισταθμίζεται.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

17 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΤΗΝ… ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ HOT SPOT ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ!

  Όχι μόνο διορίστηκαν στο -αθάνατο!- ελληνικό δημόσιο τα «αλληλέγγυα» συντρόφια, αλλά τώρα απαιτούν και την… μονιμοποίησή τους, στα hotspots που υποτίθεται πως είναι… προσωρινά, βασιζόμενοι προφανώς στο γνωστό ρητό: «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού».
  Έτσι, ως «επιτακτική ανάγκη» χαρακτηρίζει την μονιμοποίηση των «εργαζομένων» στο hot spot της Μόριας η Επιτροπή Αγώνα!
  Μάλιστα, καλεί τα συντρόφια να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει σήμερα στο Εργατικό Κέντρο της Λέσβου, με την υποστήριξη εργατοπατέρων του… τιμημένου κουκουέ.
  Ποιος βάζει… στοίχημα από τώρα ότι η απαίτηση θα γίνει δεκτή;

 2. Πάνω από 360.000 ευρώ δόθηκαν σε ΜΚΟ μέσα σ’ έναν χρόνο από τον Πρόεδρο της Βουλής!

  Την στιγμή κατά την οποία η φτωχοποίηση της κοινωνίας «έχει χτυπήσει κόκκινο» η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ φροντίζει να σκορπά άσκοπα τα χρήματα του Ελληνικού Λαού σε αμφιβόλου ποιότητας σκοπούς. Είχαμε αναφερθεί στο πρόσφατο παρελθόν στην ενέργεια του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, να δώσει το υπέρογκο ποσό των 25.000 ευρώ(!) στην ΜΚΟ «Εταιρεία Μελέτης της Ιστορίας της Αριστερής Νεολαίας» ο πρόεδρος της οποίας, Θανάσης Καλαφάτης, ήταν υποψήφιος βουλευτής Λευκάδας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2012.
  Δεν είναι, όμως, το μόνο κρούσμα, καθώς όπως δείχνει ο σχετικός κατάλογος, που αφορά το χρονικό διάστημα από τις 27 Νοεμβρίου 2015 μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου 2016, το συνολικό ποσό που ενέκρινε ο Βούτσης για 31 φορείς ξεπερνά τις 360.000 ευρώ!

 3. Αφού ήταν καθοριστική η συμβολή της Σοβιετικής Ένωσης, αυτής της χώρας πρότυπο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συγκινήθηκα και υπερθεματιζω

 4. Ο σύντροφος Στάλιν στις… δόξες του, είχε «καταφέρει» να συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα εκλογικά ποσοστά στην ιστορία, της τάξης του 99,7%.Ωστόσο, ευρέθη και κάποιος που κατάφερε να σπάσει το φοβερό σταλινικό ρεκόρ! Πρόκειται για τον Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος εξελέγη νέος πρόεδρος των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών στο έκτακτο συνέδριο του κόμματος. Επί συνόλου 605 έγκυρων ψήφων στο συνέδριο του SPD στο Βερολίνο, ο Σουλτς έλαβε… 605 ψήφους, ήτοι 100% στον… μεγάλο αρχηγό, με τους συνέδρους να κάνουν λόγο για… «ιστορικό αποτέλεσμα»!Ακόμα κι απ’ αυτό το «θριαμβευτικό» αποτέλεσμα, καθίσταται φανερό ότι οι διεθνείς δυνάμεις του σκότους προωθούν τον λεγάμενο για νέο καγκελάριο, στη θέση της φθαρμένης Μέρκελ!

  • Γιατί ενοχλειστε με αυτούς που διαμαρτύρονται για αυτά που χάσαμε και όχι με αυτους που τα ξυνουν με το συμπαθειο?

   • Γιατί δεν διαμαρτύρονται, απλά δικαιολογούν την ύπαρξή τους με ανακοινώσεις και διαμαρτυρίες της πλάκας. Μόνο οι απεργίες διαρκείας ασκούν αληθινή πίεση.

 5. Αδελφοί ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚ$ οσονούπω Πακιστάνια θα αναλάβουν τις θέσεις σας. Δεν είδατε που για καθαριότητα, μαγείρεμα,φυλαξη τώρα θα προσλαμβάνονται στο δημοσιο και αλλοδαπά;5 με 10 ευρω θα παει το μεροκαματο τωρα με τους λαθραιους!!!!!.

 6. Εσεις όμως, οπως και τα αλλα άκρα (Χρυσαυγίτες, ακροδεξιοί, εθνικιστές, Έλληνες αριστεροί, φασιστες, ναζιστες κλπ), ονειρεύεστε την κατάλυση της Δημοκρατίας. Θα ειναι το πρωτο πράγμα που θα κανετε αν ποτε βγείτε πρωτο κόμμα. Επομένως, σαν άμεση απειλή της Δημοκρατίας μας, θα επρεπε να ντρέπεστε.

 7. λαθρομετανάστες με μολυσματικές ασθένειες στα A.T. της Αχαΐας - Υγειονομικός κίνδυνος η παρουσία τους

  εράστια προβλήματα έχει προκαλέσει η παραμονή 113 λαθρομεταναστών, οι οποίοι βρέθηκαν σε ακυβέρνητο πλοίο ανοικτά των Παξών, σε αστυνομικά κρατητήρια της Πάτρας, του Αιγίου και της Κάτω Αχαΐας. Η πλειοψηφία τους παραμένουν στα αστυνομικά κρατητήρια, αφού στο μεγαλύτερο μέρος τους δεν έγιναν δεκτοί στα hot spots που ήταν να μεταφερθούν, μη έχοντας τα ανάλογα πιστοποιητικά υγείας. Έτσι, οι συγκεκριμένοι λαθρομετανάστες, οι οποίοι προέρχονται από το Πακιστάν, μένουν εντός των αστυνομικών τμημάτων.Το γεγονός, όμως, ότι οι περισσότεροι από αυτούς έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας με διάφορες μολυσματικές ασθένειες από τις κακουχίες που έχουν περάσει, όπως ψωρίαση, αλλά και σοβαρές ενδείξεις για ηπατίτιδα, έχει δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία στους υπάλληλους της Αχαΐας. Κι αυτό γιατί η Αστυνομία δεν έχει τις κατάλληλες υποδομές για να φιλοξενεί στα κρατητήρια άτομα με μολυσματικές ασθένειες.

 8. Μετά βαΐων και κλάδων το πολιτικό κατεστημένο της χώρας έσυρε την Χρυσή Αυγή σε δίκη, με την κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης». Σύσσωμο το «δημοκρατικό τόξο» και τα Μ.Μ.Ε. πανηγύριζαν πως “επιτέλους θα λογοδοτήσουν για τις «έκνομες πράξεις τους»” και συνεχώς προπαγάνδιζαν με κάθε τρόπο την «εγκληματική της δράση».Εδώ και αρκετό καιρό όμως παρατηρείται σιγή ιχθύος, οι εφημερίδες και τα δελτία ειδήσεων δεν κάνουν πλέον καμία αναφορά σε όσα διαδραματίζονται στην αίθουσα του δικαστηρίου. Μήπως λοιπόν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα σχεδίασαν;Μήπως η ακροαματική διαδικασία εκθέτει τους σκευωρούς, αφού δεν προκύπτει κανένα στοιχείο ενοχής; Μήπως, τελικά, έπρεπε με κάθε τρόπο να σταματήσουν την πολιτική δράση της γιατί αντιστέκεται στην νέα τάξη πραγμάτων;Ποιος ωφελείται από την καθυστέρηση της δίκης; Ποιον συμφέρει να αιωρείται η κατηγορία των υπόδικων; Ποιος κερδίζει από τον αποπροσανατολισμό του λαού;
  http://diki-xa.blogspot.gr/
  https://freegoldendawn.blogspot.gr/

 9. ΤΟ 1922 ΘΕΩΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ ΩΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΤΕ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΜΒΑΝΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΖΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΖΕ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ Η ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ.

 10. Η ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ 1918?Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΠΑΛΗ?ΔΗΛ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΦΑΞΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ 44 ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΑΣ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ ΤΗ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ?ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ?ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΙΣΟΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΚΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΝΑΝ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ

  • Οι ταγματασφαλειτες απελευθέρωσαν τον λαό??? Μάλιστα…απόλυτη σχέση με την ιστορία βλέπω!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ