«Ψευδοθαύμα» το Άγιο Φως λέει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

3
1984

Προκλητικοί, ασεβείς και επικίνδυνοι – Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θυμούνται ότι είναι «αριστεροί» μόνο για να χλευάσουν την Ορθόδοξη πίστη

Από τη μία ζητούν τζαμιά για τους μουσουλμάνους και από την άλλη εξαπολύουν αήθεις επιθέσεις κατά των Χριστιανών 

Στη… γραμμή Μπαλαούρα-Καραγιαννίδη τάχθηκε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη, η οποία έβγαλε στην επιφάνεια τις αριστερίστικες εμμονές της.

Η δήθεν «αριστερή» βουλευτής, που ψήφισε το τρίτο μνημόνιο και δεκάδες αντιλαϊκά μέτρα, αποφάσισε τις Άγιες τούτες μέρες να προκαλέσει τους Ορθόδοξους Έλληνες.

Ναι, τη Μεγάλη Παρασκευή θα πάει στην περιφορά του Επιταφίου, όπως και το Μεγάλο Σάββατο θα πάει στην Ανάσταση μήπως «ψαρέψει» καμιά χριστιανικό ψήφο, αλλά παράλληλα θα στάζει χολή κατά της πίστης.

Η βουλευτής Κέρκυρας μπολιασμένη από αριστερίστικες ιδεοληψίες τα έβαλε με το Άγιο Φως χαρακτηρίζοντάς το «ψευδοθαύμα»!

«Όσοι λοιδορούν τον Μπαλαούρα διότι αποκάλεσε παγανιστικό το έθιμο του Αγίου Φωτός, ας ανατρέξουν στον Κοραή, ο οποίος στα Άτακτα, το αποκαλεί «ψευδοθαύμα» που πιστεύουν «ολίγοι ίσως τινές δια μωρίαν και άλλοι δι’αισχροκέρδειαν», δήλωσε η κυρία Βάκη.

Ακόμα μία ανιστόρητη κοτσάνα από τους «αριστερούς» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλήθεια κ. Βάκη, με τι μούτρα θα πάτε στην Κέρκυρα να… συμμετάσχετε στις εορταστικές εκδηλώσεις του νησιού που είναι φημισμένες σε όλο τον κόσμο; Με τι μούτρα θα πάτε να σφίξετε τα χέρια των «ηλίθιων» Ορθοδόξων Χριστιανών που πιστεύουν στα «ψευτοθαύματα»;

Υποκρισία και καμία ντροπή! Όλα για τα ψηφαλάκια… Έτσι δεν είναι κυρία Βάκη, κύριε Μπαλαούρα και κύριε Καραγιαννίδη;

Κάντε επιτέλους αισθητή την παρουσία σας στην πολιτική ζωή του τόπου με άλλους τρόπους. Δεν ακούσαμε το όνομά σας σε κάτι καλό… Μόνο το «ναι σε όλα» κατά την ψήφιση του μνημονίου.

Με το να προκαλείτε τους Ορθόδοξους δεν δείχνετε την αριστεροσύνη σας. Το αντίθετο, θα σας σιχαθούν ακόμα περισσότερο, γιατί οι επιθέσεις σας είναι αδικαιολόγητες, αναίτιες και υβριστικές κατά της ορθόδοξης πίστης.

Ανοίξτε κανένα βιβλιαράκι και μάθετε τι είναι το Άγιο Φως και τι σημαίνει για τον ελληνικό λαό και την Ορθοδοξία. Δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο, λιγότερο από όσο χρειαστήκατε για να διαβάσετε το μνημόνιο και να το ψηφίσετε.

Επιτέλους, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, δείξτε την «αριστεροσύνη» σας με άλλους τρόπους, στη Βουλή για παράδειγμα, με την ψήφο σας, υψώνοντας ανάστημα κατά των τοκογλύφων δανειστών.

Αλλά ξέχασα… Μέσα στη Βουλή ξεχνάτε την αριστερά και ανοίγεται το στόμα σας για να πείτε μόνο «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»!

Και κλείνοντας, μια φράση του Ιησού Χριστού που εσείς χλευάζετε: «Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές».

ΠΗΓΗnewsbomb.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Mori axristi martira ton giaxovadon ayto na tokratas gia ton e ayto sou ase ti pistevoun h alli patsavoura ala den ftei kanis ayti pou se vgalane ftene axristi kivernontes.den kserete apopou na kopsete k tavazete me olous esu k ta fentikasou

  2. προς απανταχου χριστιανους. δηλαδη ρε παιδια το αγιο φως αναβει με θαυμα; τι λετε βρε παιδια!!!!!!! και αυτοι οι αντιχριστοι λενε οτι το αναβει ενας δεσποτης; ε; αχ θεε μου. εχομε τα προβληματα μας εχομε και τους απανταχου ηλιθιους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ