ΣΥΡΙΖΑ Κω: 71 εργαζόμενοι διαφόρων ειδικοτήτων αναλαμβάνουν εργασία στην Κω (11 σε σχολεία)

15
2689

Βασική επιδίωξη της κυβέρνησης η στήριξη του κόσμου της εργασίας

 

71 εργαζόμενοι διαφόρων ειδικοτήτων αναλαμβάνουν εργασία στο νησί μας στο πλαίσιο προγραμμάτων που υλοποιεί το Υπουργείο Εργασίας για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Μεταξύ αυτών αναλαμβάνουν καθήκοντα 11 εργαζόμενοι γενικών καθηκόντων στα Δημοτικά Σχολεία της Κω, για απασχόληση 8 μηνών, γεγονός που θα συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Η κυβέρνηση εργάζεται σκληρά, μεθοδευμένα και με σχέδιο, για την ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας και την έξοδο από τον έλεγχο των δανειστών, παρά τα εμπόδια που βάζουν ξένα και ντόπια συμφέροντα.

Συμφέροντα τα οποία υπηρετεί και εξυπηρετεί η Νέα Δημοκρατία, καθώς και το υπόλοιπο τμήμα του πολιτικού συστήματος, που οδήγησαν την οικονομία στην καταστροφή και εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας σε αδιέξοδο.

Βασική επιδίωξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι η στήριξη του κόσμου της εργασίας. Η επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας, η υποστήριξη όσο το δυνατόν περισσότερων ανέργων για την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας. Κεντρικός στόχος της πολιτικής μας η πλήρης και σταθερή εργασία για όλους. Η αποκατάσταση ατομικών, εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων όλων των πολιτών.

Γραφείο ΣΥΡΙΖΑ – ΒΟΡ. ΔΩΔ/ΣΟΥ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτα ειναι προγραμματα με ευρωπαικα χρηματα οχι δικα σας συριζαιοι που καπηλευεστε οτι πεταει γυρω

  2. ΕΛΕΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ??????? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ???????? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

  3. Η κυβερνηση λεει ο τοπικος Συριζα εργαζεται σκληρα.μην μας το λεει το βλεπουμε καθε μερα 2.5 χρονια τωρα…..ολοι εχουν προβλημα με την μεση τους.ΑΙΣΧΟΣ.Θα ακουει ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ο θεος να την κανει)ο νεος ανεργος και θα τρεχει……κατορθωμα Συριζα και αυτο……ΝΤΡΟΠΗ πια ρε…..ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ.

  4. ο ελληνικός λαός που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τον βούλιαξαν στη φτώχεια βλέπει τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Τσίπρας και θα τον στηρίξει μέχρι τέλους. Οι κλέφτες και απατεώνες που συνεργάζονταν είτε με ΠΑΣΟΚ είτε με ΝΔ στη κυβέρνηση για τη δική τους μάσα αποκαλύφτηκαν. Όλοι ξέρουν ποιοί έβαζαν εισιτήριο στα νοσοκομείο και έτρωγαν τα φάρμακα. Τα πουλημένα κανάλια των ελλήνων μεγαλοεπιχειρηματιών όσο κι αν λένε ψέματα στο κόσμο δε φτάνουν πια με τη προπαγάνδα τους να τους στηρίξουν

    • Αλητη φασιστα οσες ναζιστικες μ@λ@κιες και αν γραφεις παλι ναζιστης φασιστας δολοφονος θα εισαι….

  5. ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΘΑ ΣΑΣ ΡΗΜΑΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΦΛΕΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ