Ομιλία Δημήτρη Κρεμαστινού στην Κω – Παρασκευή 19:30 ξεν. Άστρον

5
976

Την Παρασκευή 28/04/2017 και ώρα 11:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου (» Η πορεία της χώρας και τα θέματα που απασχολούν την Δωδεκάνησο «)  του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Δωδ/σου Καθ. κ. Δ. Κρεμαστινού στο ξενοδοχείο ΑΣΤΡΟΝ.

Επίσης, το απόγευμα και ώρα 19:30, με πρωτοβουλία του Καθ. κ. Δ. Κρεμαστινού, καλούνται φίλοι και σύντροφοι να παρευρεθούν στον ίδιο χώρο σ’ ενημερωτική συνάντηση που αφορά στην τρέχουσα επικαιρότητα.

Για την Ν.Ε.

Κατερίνα ΓΑΒΑΛΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μη ξεχάσετε να ρωτήσετε τον κ. Κρεμαστινό για τη σύζυγό του Πρόεδρο στο ΚΕΕΛΠΝΟ τι ακριβώς έκανε εκεί. Όπως έγραψαν οι εφημερίδες «Η διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ τη διετία 2011-2013 διώκεται ήδη για το κακούργημα της απιστίας, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, ενώ σύντομα θα κληθεί να απολογηθεί σε ανακριτή κατά της Διαφθοράς. Μεταξύ των κατηγορουμένων, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι και η πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ Τζένη Κουρέα – Κρεμαστινού, σύζυγος του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην υπουργού Υγείας Δημ. Κρεμαστινού.» Ρωτήστε τον να δούμε τι θα σας πει και οχι να τα κάνετε γαργάρα και να καλύπτετε αυτούς που ρήμαξαν την πατρίδα μας. Για να σας δω πόσο ανεξάρτητοι είστε

  2. η οικογένεια και οι φίλοι ποτέ δεν ξέμειναν από δημόσιες θέσεις, μερικές από αυτές με διπλοθεσία. Ούστ δεινόσαυροι….

    • Υπαρχουν παρα πολλοι( που δυστυχως για σενα) δεν σου κανουν την χαρη να ασχοληθουν μαζι σου……..ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ