ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ενίσχυση με προσωπικό & οργανωτικές αλλαγές στις Φυλακές Κω ανακοίνωσε ο ΓΓ του Υπ. Δικαιοσύνης – Επίσκεψη στην Κω έπειτα από 20 χρόνια…

5
4355

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Παλιός γνώριμος και φίλος της Κω δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπ. Δικαιοσύνης, Ευτύχης Φυτράκης κατά τη σημερινή επίσκεψή του στις Δικαστικές Φυλακές Κω για να δει από κοντά τις συνθήκες κράτησης και θέματα οργανωτικής λειτουργίας.

Συγκεκριμένα, έπειτα από τις συναντήσεις και επαφές που είχε με τον Διευθυντή, τα υπηρεσιακά στελέχη και το Σωματείο Εξωτερικών Φρουρών Κω και αφού είδε από πρώτο χέρι τις συνθήκες κράτησης και λειτουργίας του Σωφρονιστικού καταστήματος Κω ο ΓΓ του Υπ. Δικαιοσύνης δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι θα υπάρξει ενίσχυση σε προσωπικό προαναγγέλοντας και κάποιες οργανωτικές αλλαγές με βάσει τα αιτήματα που του κατατέθηκαν.

Ο κ. Φυτράκης τόνισε ότι επειδή το αντικείμενό του είναι το σωφρονιστικό κομμάτι δεν θα έχει επισήμως κάποια άλλη συνάντησης με φορείς της Δικαιοσύνης στην Κω, ωστόσο θα ενημερωθεί για τα γενικότερα ζητήματα τα οποία και θα μεταφέρει στο Υπουργείο. Χτες μάλιστα είχε μια συνάντηση προεργασίας με τον τοπικό Βουλευτή Η. Καματερό.

Ο Γενικός θυμήθηκε με νοσταλγία τα χρόνια της στρατιωτικής του θητείας στο νησί προ εικοσαετίας (1997-98) όταν υπηρετούσε στο 543ΤΕ στην Αντιμάχεια λέγοντάς μας ότι θα ήθελε να επισκεφτεί τα μέρη που έβγαινε ως εξοδούχος (Αντιμάχεια,Καρδάμαινα, Κέφαλο και πόλη της Κω της οποίας τα δρομάκια ήξερε απέξω και ανακατωτά, όπως μας είπε χαρακτηριστικά).

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΩΧ!!!ΕΙΠΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΦΥΛΑΚΗ!!!ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ!!!ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!!!ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΠΑΛΙ ΣΑΝΟ!!!!!

  2. ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΑΘΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ:1.ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ,ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΝΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΧΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΟΜΟ!!!2.27ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΝΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ!!!3.ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΘΥΜΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΟ»ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ»,ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΑΠΟ ΥΨΟΣ 10 ΜΕΤΡΩΝ!!!ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ!!!4.19ΧΡΟΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΦΓΑΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!5.ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΠΕΙΡΑΣ ΡΩΣΟΜΟΛΔΑΒΩΝ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΜΕ ΟΜΗΡΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΓΙΑ 14 ΩΡΕΣ!!!ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ!!!

  3. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ!!!ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ!!!ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΑΘΩΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ!!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ!!!ΑΠΛΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΘΩΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΥ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!!

  4. ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ATHENS MALL!!! ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΝ!!!ΤΙ ΤΙΤΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!!ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ!!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ Γ ΤΥΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ 23 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ!!!ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ!!!ΚΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕ ΝΤΑΝΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ!!!!!!ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΑ!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ