Το συγκινητικό «αντίο» του Κυριάκου Μητσοτάκη στον πατέρα του: Σε ευχαριστώ για όλα

5
1921

H ανάρτησή του στο facebook

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνόδεψε το «ευχαριστώ» στον πατέρα του με μια κοινή τους φωτογραφία από την παιδική του ηλικία

Με ένα λιτό και πολύ συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε το πρωί της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον πατέρα του Κωνσταντίνο, που πέθανε τα ξημερώματα σε ηλικία 99 ετών.

Ανέβασε στα social media μια κοινή τους φωτογραφία από την παιδική του ηλικία, που βρίσκονται στη θάλασσα και έγραψε τέσσερις μόνο λέξεις: «Σε ευχαριστώ για όλα».

Γιάννης Πευκιανάκης για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Δικαιώθηκε εν ζωή

«Δικαιώθηκε εν ζωή» είπε για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο επί 40 χρόνια στενότερός του συνεργάτης Γιάννης Πευκιανάκης.

«Είχε την ευτυχία να δει τους Έλληνες να λένε ότι δεν θα φτάναμε σε αυτή την κατάσταση αν είχαμε ακούσει τον Μητσοτάκη και τον αφήναμε να κυβερνήσει ακόμα τέσσερα χρόνια», είπε και μιλώντας για τις πιο καθοριστικές στιγμές στην ζωή και την πορεία του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας όσο τον έζησε, θυμήθηκε την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από τους τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη: «Η πιο δραματική του στιγμή ήταν η δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη. Εκείνη την ημέρα έζησα έναν Μητσοτάκη που ήταν ένα λιοντάρι που το είχαν πληγώσει. Η ομιλία του στην Βουλή έδειξε ότι ήταν ο ηγέτης που έβαζε πάνω από όλα την χώρα», είπε συγκινημένος μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον Σκάι.

Ο κύριος Πευκιανάκης επισήμανε ακόμα ότι «αυτός ο άνθρωπος που ήταν καταδικασμένος δις εις θάνατον από τους Γερμανούς, συνήψε συμφωνία και απέφυγε τον εμφύλιο στην Κρήτη, την ώρα που μαινόταν σε όλη την Ελλάδα».

«Είχε λόγο και τον τηρούσε τον λόγο του, αν σου έλεγε «ναι», ήταν «ναι», αν πίστευε πως πρέπει να σου πει «όχι», σου έλεγε ευθέως «όχι»», τόνισε.

Πικράθηκε με τον χαμό της γυναίκας του, πριν από πέντε χρόνια, Μάιο έφυγε και η Μαρίκα, είπε ο Γιάννης Πευκιανάκης και συμπλήρωσε: «Δεν μπορείτε να πιστέψετε με πόση τρυφερότητα μιλούσε ο ένας στον άλλον».

Ηθελε να πει στον λαό την αλήθεια, πίστευε πως ο πολιτικός είναι υποχρεωμένος να λέει την αλήθεια στον λαό, πρόσθεσε και τόνισε πως «ο Κυριάκος είναι ο άνθρωπος που θα συνεχίσει την πορεία του Κωνσταντίνου προς τα πάνω. Έχει αποδείξει πως μπορεί να είναι ωφέλιμος και χρήσιμος για την χώρα».

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελπίζω ο επίτιμος να αναπαύεται εν ειρήνη και εμείς να σταματήσουμε τα μοιρολόγια σύντομα. Έκανε ότι έκανε, για άλλους καλά, για άλλους κακά αλλά μην το κάνουμε σήριαλ.

  2. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΛΑΛΑΚΕΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙ ΑΑΥΤΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΜΕ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΛΕΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ Ο ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΣΥ ΚΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

  3. προς.ΠΡΟΣ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ.μητσοτακης ο υπηρετης των διεθνων τραπεζιτων τοκογλυφων!!

    ΤΟ 1963 Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΝ ΚΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΜΕ ΦΕΚ με το Νομοθετικό Διάταγμα 4368/1964 ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΜΕΝΟ!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2009!!!.ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟ 201Ο. ΤΥΧΑΙΟ ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ. ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ?ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ 3 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!!!!!

  4. προς.ΠΡΟΣ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ.μητσοτακης ο υπηρετης των διεθνων τραπεζιτων τοκογλυφων!!

    Το 1964 οι καλοί Σοσιαλιστές και υπερασπιστές του λαού…Γεώργιος και Ανδρέας Παπανδρέου μαζί με τον Βασιλιά και τους λοιπούς καλούς δημοκράτες (Μητσοτάκη και άλλους) με το Νομοθετικό Διάταγμα 4368/1964 φέρονται να αναγνώρισαν τα διαγραμμένα χρέη του κακού Μεταξά.http://www.briefingnews.gr/politiki/oi-papandreoy-anagnorisan-hrei-poy-eihe-diagrapsei-o-metaxas-deite-shetiko-arthro-giati-ta

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ