Η. Καματερός: Αισιοδοξία για τη λειτουργία του ΕΠΑΛ Κω (Κατ΄ εξαίρεση να μην καταργηθούν οι ειδικότητες)

7
2329

Η. Καματερός: Αισιοδοξία για τη λειτουργία του ΕΠΑΛ Κω

Με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει σε σχέση με τη λειτουργία τμημάτων της Β΄ τάξης στο Επαγγελματικό Λύκειο της Κω ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων το διήμερο 5 και 6 Οκτωβρίου με παράγοντες του Υπουργείου Παιδείας.

Σκοπός των συναντήσεων ήταν να ξεπεραστούν οι δυσκολίες, ώστε κατ’ εξαίρεση της πρόσφατης υπουργικής απόφασης, που ρυθμίζει τον ελάχιστο αριθμό μαθητων, να λειτουργήσουν κανονικά το σχολικό έτος 2016-2017 όλα τα τμήματα της Β΄ τάξης του ΕΠΑΛ Κω.

Ο βουλευτής μετά το πέρας των επαφών του δήλωσε: «Είμαι αισιόδοξος πως θα δοθεί θετική απάντηση στο αίτημα μαθητών και καθηγητών του ΕΠΑΛ. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση  η Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση είναι βασικός πυλώνας της Δημόσιας και Δωρεάν Παιδείας και μοχλός ταυτόχρονα ανάπτυξης της οικονομίας της χώρας μας. Ας μην ξεχνάμε ότι η σημερινή κυβέρνηση επανέφερε όλους τους εκπαιδευτικούς που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα από την προηγούμενη κυβέρνηση και επαναλειτούργησε όλες τις ειδικότητες της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κατόπιν ενεργειών μου, θα δοθεί λύση, θα και ίσως δεν καταργηθούν οι ιδιότητες στο ΕΠΑΛ, τάζει ανέξοδα ο κοντός Μαυρογιαλούρος...

    Όλα στο θα, θα, θα, για να γλυτώσει το κράξιμο και τα αυγά των νέων και της Κωακής κοινωνίας…

  2. Όλοι στην κυβέρνηση της αριστερής κολ@τούμπας τάζουν ανέξοδα ότι θέλει ο λαός, απειλούν με παραίτηση αλλά στο τέλος ψηφίζουν 24%ΦΠΑ στα νησι

    Στην Κω πάντως δεν θα εφαρμοστεί, ο κοντός θα τιμήσει ότι έχει υποσχεθεί στους πολίτες και θα παραιτηθεί αδιαφορώντας για το χοντρό παραδάκι που εισπράττει κάθε μήνα από την Βουλή στην οποία κατά λάθος λόγω ψεμάτων βρέθηκε… ΨΕΥΤΗΣ, ΨΕΥΤΗΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, της δεξιάς τσέπης και των συμφερόντων.

  3. Μην ανησυχείτε, ο λόγος του κοντούλη συμβόλαιο, ότι τάζει θα, θα, θα, θα, θα....

    Μεγάλο πράγμα η νησιωτικότητα, τάζεις και λες στους πολίτες αλιμένετε… Εύκολος στα λόγια, τάζει μερικές φορές παραίτηση και πιστεύει ότι κάνει αριστερή πολιτική.

  4. Τα κοντά, τα κοντά, τα ψεματάκια τα κοντά, αραδιάζει και δεν δίνει σημασία πια καμιά,...

    … τα χοντρά, τα χοντρά, στα λόγια μένουν τελικά, μας δουλεύει σαν μαϊμούδες και νησιωτικότητα πουλάααααα….

  5. η κυβέρνησή του περιέκοψε τα τμήματα. δεν το ήξερε; άρα δεν τον υπολογίζουν. δεν περίμενε αντιδράσεις; ε! ήταν μακριά νυχτωμένος. όπως και να` χει, εκ των υστέρων και μετά την επιστολή του δημάρχου, μόνο γέλιο προκαλεί η αντίδρασή του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ