ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Έμπρακτο Ενδιαφέρον Δ. Γάκη – Γ. Χαλκιδιού για τρόφιμους Φυλακών Κω

3
1373

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Προσφορά Δημήτρη Γάκη σε είδη πρώτης ανάγκης για τους τρόφιμους των Δικαστικών Φυλακών Κω

Το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για τις Δικαστικές Φυλακές Κω επέδειξαν ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης και ο Έπαρχος Κω Γιώργος Χαλκιδιός.

Ειδικότερα ο Βουλευτής Δ. Γάκης έπειτα από την πρόσφατη επίσκεψή του στις Φυλακές Κω συνοδεύοντας τον Υπ. Δικαιοσύνης Σ. Κοντονή και την συνάντηση που είχε με τον Διευθυντή και το Σωμ. Εξωτερικών Φρουρών ανταποκρίθηκε έμπρακτα στις ελλείψεις που παρουσιάζονταν σε είδη πρώτης ανάγκης προβαίνοντας ο ίδιος στην αγορά τους (φωτό).

Ενώ, ο Έπαρχος Κω Γ. Χαλκιδιός και η Περιφέρεια ανταποκρίθηκαν άμεσα στο θέμα των τεχνικών μελετών που τους ζήτησε ο Διευθυντής των Φυλακών αφενός για την περίφραξη και αφετέρου για χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου (μένει να δούμε -όπως επισημάναμε και στην συνέντευξη- αν ο επόμενος ποδοφαιρικός αγώνας που διοργανώνει ο φίλος Τζερώνε κάθε Μεγάλο Σάββατο θα γίνει σε τάπητα… Πάντως, ο Δ. Γάκης υποσχέθηκε ότι θα παρευρεθεί και θα παίξει και ο ίδιος…)

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΛΑΪΚΙΣΜΌΣ ΣφΥΡΙΖΑ, 30-40 άτομα σαν ζωντανά οι φυλακισμένοι και για ανακούφιση τους πήραν ανεμιστήρες...

    Πόσο ακόμη θα δουλεύουν τον κόσμο οι φασιστοαριστεροί Μαυρογιαλούροι;;; Για τον Έπαρχο με τα κατσαβίδια;;; άσε αυτός είναι από άλλο ανέκδοτο.

  2. εσείς βρε χουντικά κατάλοιπα της κακιάς ώρας δείξατε ποτέ το ελάχιστο ενδιαφέρον για αυτούς τους ανθρώπους

  3. Ταινία του Βέγγου που απεικονίζει την πραγματικότητα μέσα απ την κωμική …ματιά..Συνδικαλισμός,πολυθεσία,3 και 4 δουλειές και κομματική αλληλεγγύη. Σκυλλοτρώγονται μεταξύ τους,ομηρικοί υπηρεσιακοί καυγάδες.Μιλάμε το κόμμα αυτό που είναι στην Ουσία το Βαθύ ΠΑΣΟΚ,άφησε τα ίχνη του παντού.Έπρεπε να έχει εγκατασταθεί κλιμάκιο Ε.Υ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ