Τα Ελληνοτουρκικά τραγούδια της ειρήνης και του έρωτα στην μεγάλη συναυλία στα Μούγλα το Σάββατο/video-δηλώσεις

9
1283

Για αρκετά χρόνια η περιφέρεια των Μούγλων στην Τουρκία διοργανώνει με την συμμετοχή ελλήνων και τούρκων καλλιτεχνών μια μουσική εκδήλωση με συναυλίες που εμπεριέχουν στο πρόγραμμά τους τραγούδια με κοινές καταβολές , στοχεύοντας να αναδείξει την μουσική παράδοση των 2 λαών.

Και στην φετινή συναυλία την Κω θα εκπροσωπήσει η Ανθίππη Παπαηλία με την συνοδεία Κώων μουσικών και όπως μας ενημέρωσαν από κοινού με τον κ. Σαμί Παιζάνογλου η καλλιτεχνική αυτή συνάντηση αποτελεί μια συμβολική εκδήλωση για την ειρήνη  και τον πολιτισμό.

9 ΣΧΟΛΙΑ

    • ‘Ο πόλεμος είναι ένα παιχνίδι, όπου οι ηγέτες νικούν πότε-πότε, οι λαοί ποτέ’…
      Υ.Γ. …δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τη γείτονα χώρα και μιλάω για τους απλούς πολίτες…

      • Γιαννάκη με τα κίτρινα κρινάκια και τα νερακίζια, μην ανησυχείς, κανένας ηγέτης δεν θα καταργήσει τις 2L COCA COLA...

        Πάντως για κάθε ενδεχόμενο πάρε και κανένα βαζάκι βαζελίνη…. Υ. Γ…. Οι κουρκούβιαλοι αράζουν και απολαμβάνουν τον μεσημεριανό ήλιο, άρα ο Γιαννάκης που βγαίνει από το καβούκι του τα ξημερώματα μάλλον τυφλός τεμπέλης αρουραίος είναι… που τρολάρει τα βλακώδη σχόλια.

        • …καλά για σένα ρε τιτίκα, ότι και να πω θα είναι λίγο!!!
          Μείνε στο λαγούμι σου και βγες στον επόμενο σεισμό!!!
          Υ.Γ. …ηλίθια σχόλια γράφεις μόνο εσύ, κοίταξε να πάρεις και κανένα Ζάναξ, καλό θα σου κάνει!! Άιντε μωρή κουρουσάβλα…

      • Αμα θελεις τουρκο φιλο κρατα και ενα ξυλο….κατι ξερει ο λαος…το μεγαλυτερο ανεκδοτο ειναι η ελληνοτουρκικη φιλια..τα περι ηγετων ειναι αστεια…οσοι δεν ειναι κρυφοχριαστιανοι απλα με την πρωτη ευκαιρια θα σε σφαξουν στο γονατο διοτι αυτο ειναι το dna των τουρκων….δολοφονοι…

        • …και εσύ με τα γραφόμενά σου,…φαίνεται ότι έχεις φασιστικό DNA!!!

  1. και ..παραδίπλα παραβιάσεις εναερίου χώρου,εναέριας κυκλοφορίας,επικίνδυνοι ελιγμοί αεροσκαφών,προσομοιώσεις βομβαρδισμών μικρών νησιών,αμφισβήτηση Κυριαρχίας της χώρας μας στα νησιά,αμφισβήτηση συνόρων,γκρίζες ζώνες,απειλή πολέμου ,αλλά και απαγόρευση ανακήρυξη ΑΟΖ ,για Οικονομική εκμετάλλευση απ τη χώρα ,τώρα που το έχει ανάγκη λόγω μνημονίων και χρεών,προπαγάνδα Τούρκων στον Έβρο για δημιουργία Μειονοτικών θεμάτων,απειλές για άρση συμφωνίας για λαθρομετανάστες ,ψευτομουφτσήδες, .Να ζήσουν οι Διεθνιστές…τα κάλαντα στα Τούρκικα την επομένη και κυβιστήσεις εν…χορώ!!!!!

  2. Πλήθος χριστιανοταλιμπάν πρόβατων που τους έχει αρμέξει το παπαδαριό προ πάντων των αιώνων και τους ταίζει καλά σανό.Που είναι κρυμμένη η ορθοδοξία με τόσα μνημόνια και φτώχεια να βοηθήσει τους χριστιανούς της?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ