ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Γλέντι & χορός στην εκδήλωση της ΑΡΓΩ για μαρμαρίτες & βασιλόπιτα στην Καρδάμαινα

0
2908
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Mε μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τους μαρμαρίτες και την κοπή της βασιλόπιτας του πολιτιστικού συλλόγου ΑΡΓΩ της Καρδάμαινας στην αίθουσα της ενορίας Γενέσεως της Θεοτόκου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και πολλά μέλη και φίλοι του συλλόγου καθώς και εκπρόσωποι άλλων συλλόγων.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε, μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιωτάτου, ο π. Ιωάννης Περαντωνάκης. Την εκδήλωση προλόγισε εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου ο Μανώλης Χατζηγιακουμής.

  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όπου προσφέρθηκαν πεντανόστιμοι τηγανιτοί μαρμαρίτες, πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα παιδικά τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων Καρδάμαινας με Δασκάλα την Κ. Τρακόσσα και του πολιτιστικού συλλόγου ΠΡΟΟΔΟΣ Αντιμάχειας με Δασκάλα την Δ. Πάτσα ,αποσπώντας τα θερμά χειροκροτήματα όλων των παρευρισκομένων, ενώ στο τέλος έπιασαν το χορό όλοι με τον Κυριάκο Παπούλη σε βιολί τραγούδι και τον Νικολιό Χατζηνικολάου σε λαούτο-τραγούδι.

Τυχερή της βραδιάς ήταν η… ομάδα της Δόξας Καρδάμαινας, αφού το φλουρί έπεσε στους εκπροσώπους της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ