«Ωδίνες και Ελευθερώσεις » – Έκθεση Ζωγραφική του Κωνσταντίνου Καταγά στην αίθουσα της πρώην Εβραϊκής Συναγωγής (Εγκαίνια Σάββατο 7μμ)

0
947

Στο πλαίσιο των Θερινών Ιπποκρατείων 2016 η Δράση rest{art]3 και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών Κω διοργανώνουν έκθεση ζωγραφικής με τίτλο ΄΄Ωδίνες και Ελευθερώσεις ΄΄ του Κωνσταντίνου Καταγά στην αίθουσα της πρώην Εβραικής Συναγωγής από το Σάββατο 17 μέχρι την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου με είσοδο ελεύθερη για το κοινό .Η έκθεση θα είναι ανοικτή 11:00 -13:30 και 19:00-21:00.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 7 το βράδυ.
[email protected]

Γραφείο Ενημέρωσης
Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. ΚΩ

Η Αποκατάσταση… είναι ένα είδος ζωής!

Κάθε νους μπορεί ν’αποτελέσει το σκάφος

για πολύ καλύτερα ταξίδια…

Σε συνθήκες σκοταδιού, κοινωνικού βάλτου, ολοκληρωτικής “ανέχειας”, πολέμων, λευκής & μαύρης τρομοκρατίας, θυμού, μίσους, αγάπης, διεκδικήσεων και ισχυρών και επίμονων κρίσεων ατομικισμού, η ψυχή ψάχνει το φως, προσπαθεί να αποτινάξει την ζυγούς και εμμονές, ψάχνει πάλι έρωτες, συντροφικότητες, αγάπη. Προσδοκώ μέσα από το project restart κάθε χρόνο, να το βιώνω και να το παρουσιάζω σε όλους τους συντρόφους στην αναπηρία οι οποίοι σκέφτηκαν έστω και για μια στιγμή να τα παρατήσουν.

Αυτή την ίδια περίοδο καθιερώνεται και η 5η Σεπτέμβρη ως η Παγκόσμια Ημέρα Κάκωσης Νωτιαίου Μυελού με σκοπό να ελαττωθεί αυτή η καταστροφική κάκωση με την πρόληψη. Ενημερωθείτε, ευαισθητοποιηθείτε, προλάβετε τις νέες κακώσεις. (www.eefiap.gr & www.worldsciday.com, www.restart.net.gr). Στο πλαίσιο του rest[art], σχεδιάσαμε και προσφέραμε στον παγκόσμιο οργανισμό (ISCoS) τον λογότυπο για την ημέρα αυτή.

Η αποκατάσταση είναι ένα είδος ζωής που όπως και στη πραγματική ζωή δεν σου προσδιορίζει τη διάρκειά της ή το χρόνο του επερχόμενου και μοιραίου «θανάτου» των κεκτημένων έως σήμερα. Πέρασαν 5 χρόνια…

Στη σημερινή αυτή πίεση παρουσιάζεται η ενότητα “Throes & Liberizations”,

η οποία αποτελεί τη συνέχεια του Human deathgrips worldwide,

αποτελεί το πέρασμα του rest[art]4, στο 2017,

με προσδοκίες να ευαισθητοποιήσουμε έστω κι ένα σύντροφο στην αναπηρία,

ένα συνοδό, ένα φίλο, μια ομάδα, μια ενότητα, στον αγώνα

να οικοδομήσουμε ένα κόσμο για όλους τους ανθρώπους.

Κωνσταντίνος Ι. Καταγάς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ