ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Τιμήθηκαν οι μέχρι σήμερα Δάσκαλοι & Δασκάλες χορού του Λυκείου Ελληνίδων Κω|Με πολύ κόσμο η εκδήλωση βασιλόπιτας στο Kos

1
5069

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Ρεπ. Ξ. Αγρέλλη – Γ. Κιάρης

Παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και  μεγάλου αριθμού μελών και φίλων του Λυκείου Ελληνίδων Κω πραγματοποιήθηκε απόψε στο ξεν. Kos Hotel Junior Suites η εκδήλωση για τη βασιλόπιτά του στην οποία τιμήθηκαν όλοι οι μέχρι σήμερα διατελέσαντες Δάσκαλοι και Δασκάλες χορού του Λυκείου.

Την βασιλόπιτα (βασιλοπιτάκια κατά το έθιμο)  ευλόγησε μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ (ο οποίος ήταν σε άλλη ανειλημμένη κοινωνική υποχρέωση στο Μαστιχάρι) ο Γενικός Αρχιερατικός π. Ιωάννης Διακοπαναγιώτης συνοδευόμενος από τον π. Αναστάσιο Τσουκνιά.

Από τις τοπικές αρχές παρόντες ήταν: ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, ο Έπαρχος Γ. Χαλκιδιός, η Γραμμ. του Δημ. Συμβουλίου και Πρόεδρος του ΔΗΡΑΣ Β. Παντελίκιζη, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κω Κ. Κοκορόσκος, ο Λιμενάρχης Κω Κ. Γιαλελής κ.α.

Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν του μουσικό μέρος της εκδήλωσης με παραδοσιακά κάλαντα από τον ταλαντούχο λυράρη μας Παναγιώτη Μαρκάκη στη Λύρα και τον Πρωτοψάλτη Ιωάννη Πεταλά στην ερμηνεία ( στο τέλος τραγούδησαν όλοι μαζί τα κάλαντα του πολέμου «εμείς η νέα γενεά», όταν υπήρχε ανάγκη για σχολεία στην Κω «Δώστε όλοι τον οβολό σας είναι μέγας ο σκοπός…» ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Κω κ. Αργυρώ Κατσίλλη μαζί με τις ευχές της για τη νέα χρονιά παρουσίασε ένα πλήρη απολογισμό πεπραγμένων για το 2017.

Ευχαρίστησε τέλος τον κ. Ν. Πουλιού και τον Διευθυντή Μ. Χατζηστέργο για τη δωρεά παραχώρηση της αίθουσας, όπως και την κ. Πωλίνα Σιφωνιού για το χρυσό φλουρί της βασιλόπιτας  που με πολλή αγάπη προσφέρει κάθε χρόνο.

Τυχερή της βραδιάς που βρήκε το φλουρί ήταν η κ. Μαρία Χατζησεβαστού.

Τέλος, το Λύκειο Ελληνίδων Κω τίμησε για την προσφορά τους τις Δασκάλες και τους Δασκάλους που δίδαξαν χορό στα τμήματά του όλα αυτά τα χρόνια, μάλιστα στο τέλος χόραψεν όλοι μαζί ένα «σιανό» που έπαιξε ο Π. Μαρκάκης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Βραβεια σε αυτους μου μας κρυβουν οτι ο Ιπποκρατης ηταν ρατσιστης??? »Σκοπεύω να σας δείξω πόσο η Ασία και η Ευρώπη διαφέρουν από κάθε άποψη και ιδιαίτερα το πόσο τελείως διαφέρουν τα έθνη τους ως προς την σωματική μορφή τους»

    Ιπποκράτης, Περί Αέρων Υδάτων Τόπων, 12

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ