«ΕΒΑΛΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΗΜΑΔΙ» Αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη με τον Αντρέα Μπικάκη στο Πολύκεντρο Πυλίου

9
995

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

«ΕΒΑΛΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΗΜΑΔΙ»

Η εξ αναβολής (από τα θερινά ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ λόγω σεισμού) εκδήλωση αφιέρωμα στον αξέχαστο «Αρχάγγελο» της Κρήτης Νίκο Ξυλούρη με προσκεκλημένο τον Ανδρέα Μπικάκη, πραγματοποιήθηκε απόψε στον Πολύκεντρο Πυλίου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε οπτικοακουστικό αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη (σενάριο-επιλογές: Δημήτρης Μίχαλος) και ερμηνεία τραγουδιών του σε ενορχήστρωση Ανδρέα Μπικάκη με ερμηνευτή τον ίδιο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του η Αντιδήμαρχος Ε. Παπαχρήστου, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Μ. Ζερβός και Ε. Χατζηχριστοφή, ο Γ. Κυπραίος από την Κοινότητα Πυλίου, οι Τοπικοί σύμβουλοι Κ. Κάννη (Πυλίου) και Μ. Γιωργαλλής (Ασφενδιού), εκπρόσωποι του Συλλόγου Κρητών Κω κ.α.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αρπα κολα εκδηλωση, χωρις διαφήμιση, 20 ατομα ακροατήριο, απαξίωση απ’ ολο το νησι και εσεις ολο και πιο χαμηλα. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΜΠΗΚΕ, ΗΛΙΟ ΕΧΕΙ. ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ…..Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ

  2. Ε ναι αγαπητοί μου δεν είχε φαγητό , τι να μπειτε στον κόπο ;;;; Αστεία πράγματα !!έστω και 20 άτομα αλλά τέλεια !!!!

  3. ΔΕΝ ΕΝΤΡΕΠΕΣΤΕ, ΝΑ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ;
    ΕΒΑΛΕ ΣΗΜΑΔΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΔΙΑΝΑ; ΤΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;
    ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΝΟΣ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ …ΟΛΟ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΣΗΜΑΔΙ.
    …..

  4. H χρήση του ονόματος του Θεού για να δικαιολογηθεί η βία είναι βλασφημία
    Τα όρια της τέχνης πρέπει να μην τα ξεπερνούν (βέβαια, όταν ο ανθρώπινος πόνος είναι μεγάλος…).

  5. Εκδήλωση αφιέρωμα στον Ξυλούρη να κλείνει με τον τραγουδιστή να ερμηνεύει Σφακιανάκη…. το λιγότερο ύβρις!!! Ωωω, Θεοί!!!

  6. Και αν δεν ειμασταν και 5-6 φίλοι του Μπικάκη να φέρουμε τους φίλους μας θα ήταν μόνο ο Αντρέας ντροπή ρε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ