ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Ειδήσεις η οδός του γέλιου» Μια απολαυστική κοινωνική κωμωδία που καταχειροκροτήθηκε στο Ρωμ. Ωδείο Κω

1
1642
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Μια πολύ έξυπνη, απολαυστική και έξοχα ερμηνευμένη κοινωνική κωμωδία με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ειδήσεις η οδός του γέλιου», είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν απόψε στο Ρωμαϊκό Ωδείο, στο πλαίσιο των θεατρικών παραστάσεων που διοργανώνει και στηρίζει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Την εκδήλωση προλόγισε εκ μέρους της Περιφέρειας η Εντεταλμένη Περιφερειακή σύμβουλος Ευρυδίκη Νάκη, ενώ παρόντες ήταν ακόμη ο Έπαρχος Κω Γ. Χαλκιδιός και ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης.

Έλαβαν μέρος κατ’ αλφαβητική σειρά τρεις πολύ γνωστοί ηθοποιοί μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Οι συμμαθητές»): η Κατερίνα Γαβαλά, ο Άρης Τσάπης και ο Γιάννης Φραγκίσκος σε σκηνοθεσία Μάριου Ντερντέ και κείμενα των: Λευτέρη Ελευθερίου, Μάριου Ντερντέ και Γιώργου Φειδά.

Στο τέλος της παράστασης οι τρεις ηθοποιοί αφιέρωσαν την παράσταση στη μνήμη του αδικοχαμένου Επισμηναγού Νίκου Βασιλείου με την τήρηση ενός λεπτού σιγής (λόγω του τριήμερου πένθους στις ένοπλες δυνάμεις δεν κατέστη δυνατόν να την παρακολουθήσει το στρατιωτικό προσωπικό της 80 ΑΔΤΕ όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί).

 

Λίγα λόγια για την παράσταση:

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2018/08/ΥΠΟΘΕΣΗ-ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ-ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.pdf» title=»ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ»]

Το πρόγραμμα για τις επόμενες παραστάσεις έχει ως εξής:

  • 31 Αυγούστου 2018 στην Λίνδο
  • 1η Σεπτεμβρίου 2018 στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στην Μεσαιωνική Τάφρο Ρόδου
  • 3 Σεπτεμβρίου 2018, στα Μάσσαρι
  • 4 Σεπτεμβρίου 2018 στην Παστίδα
  • 6 Σεπτεμβρίου 2018 στο Καστελλόριζο
  • 7 Σεπτεμβρίου 2018 στην Σύμη και
  • 9 Σεπτεμβρίου 2018 στην Χάλκη

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η απουσια μικροφωνικης εγκαταστασης αναγκασε και τους ηθοποιους και το κοινο στις απομακρυσμενες θεσεις να καταστη το ολο επιχειρημα ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ. Δεν γνωριζω που οφειλεται αυτο αλλα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ