Το Κέντρο Ελληνικής Μουσικής «Φοίβος Ανωγειανάκης» στην Κω (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) | Παρασκευή 18:00, βράβευση παλαιών μουσικών Κω στο Σβουρένειο

0
758

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών και οι Σχολικές Επιτροπές Δήμου Κω, σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικής Μουσικής «Φοίβος Ανωγειανάκης», διοργανώνουν τις παρακάτω εκπαιδευτικές δράσεις με στόχο πάντοτε την ευαισθητοποίηση και τον προβληματισμό σε θέματα σχετικά με τις ιδιαιτερότητες και τις λειτουργίες της ελληνικής μουσικής παράδοσης.

Κως, 19 & 20 Οκτωβρίου 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, ώρα 14:30-16:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Δήμου Κω, θα πραγματοποιηθεί ειδικό εκπαιδευτικό σεμινάριο με τη μουσικοπαιδαγωγό Νάνση Τουμπακάρη, για τους δασκάλους της πρωτοβάθμιας και τους καθηγητές στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών και οι Σχολικές Επιτροπές Δήμου Κω, σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικής Μουσικής «Φοίβος Ανωγειανάκης», διοργανώνει εκπαιδευτικές δράσεις με στόχο πάντοτε την ευαισθητοποίηση και τον προβληματισμό σε θέματα σχετικά με τις ιδιαιτερότητες και τις λειτουργίες της ελληνικής μουσικής παράδοσης.

Κως, 19 Οκτωβρίου 2018

Διόρθωση-Ορθή Επανάληψη

Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, ώρα 18:00-20:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ειδικού Σβουρένειου Σχολείου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του καθ. Λάμπρου Λιάβα με χορωδίες και μέλη της Λέσχης Φιλίας της περιοχής. Στη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τιμητική εκδήλωση, στην οποία θα βραβευτούν με ειδικό δίπλωμα από το Κέντρο Ελληνικής Μουσικής «Φοίβος Ανωγειανάκης» και τον Δήμο οι παλαίμαχοι τοπικοί λαϊκοί οργανοπαίκτες και οι ερευνητές της λαογραφίας του νησιού.

Οι υπόλοιπες δράσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά ,στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Με εκτίμηση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΩ

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Δήμου Κω, θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτικό σεμινάριο με τον καθηγητή Εθνομουσικολογίας του Παν/μίου Αθηνών Λάμπρο Λιάβα, με θέμα «Εισαγωγή στην Ελληνική Δημοτική Μουσική» (10:00-11:30) και «Εισαγωγή στην Ελληνική Αστική Λαϊκή Μουσική» (12:00-13:30).  

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ