ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ : “Στην Κω ζούμε υπέροχες και μοναδικές στιγμές. Το Πολιτιστικό Κέντρο στο Πυλί γέμισε από κόσμο για τις Ημέρες Παιδικού και Νεανικού βιβλίου 2019

2
738

ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ : “Στην Κω ζούμε υπέροχες και μοναδικές στιγμές. Το Πολιτιστικό Κέντρο στο Πυλί γέμισε από κόσμο για τις Ημέρες Παιδικού και Νεανικού βιβλίου 2019.”

Τεράστια και πέρα από κάθε προσδοκία ήταν η παρουσία μικρών και μεγάλων στις Ημέρες Παιδικού και Νεανικού βιβλίου 2019 που διοργανώθηκαν για έβδομη συνεχή χρονιά στην Κω.

Το Πολιτιστικό Κέντρο στο Πυλί γέμισε από μεγάλους και μικρούς, οι παιδικές φωνές και τα χαμόγελα κυριάρχησαν.

Οι Ημέρες Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου διοργανώθηκαν από το Δήμο Κω μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης και Βρεφονηπιακών Σταθμών Κω (ΔΟΠΑΒΣ), τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κω, το Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου 1ης ΕΚΠΕ Δωδεκανήσου κ. Κωνσταντίνο Καντά και το Πολύκεντρο Ν. Θαλασσινού.

Συμμετείχαν 144 εκπαιδευτικοί, 2.500 μαθητές και 25 σχολεία και παιδικοί σταθμοί του νησιού μας.

Τα 25 σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί της Κω που συμμετείχαν είναι:

Το 2ο Δ.Σ. Κω, το 3ο Δ.Σ. Κω, το 5ο Δ.Σ. Κω, το 6ο Δ.Σ. Κω, το 7ο Δ.Σ. Κω, το Δημοτικό Σχολείο Ζηπαρίου, το Δημοτικό Σχολείο Πυλίου, το Δημοτικό Σχολείο Αντιμάχειας, το Δημοτικό Σχολείο Καρδάμαινας, το Δημοτικό Σχολείο Κεφάλου, το Σβουρένειο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Κω, το 3ο Νηπιαγωγείο Κω, το 1ο Νηπιαγωγείο Κεφάλου, το 2ο Νηπιαγωγείο Κεφάλου, το 1ο Νηπιαγωγείο Ζηπαρίου, το 1ο Νηπιαγωγείο Καρδάμαινας, το 2ο Νηπιαγωγείο Καρδάμαινας, το 1ο Νηπιαγωγείο Αντιμάχειας, το 1ο Γυμνάσιο Κω, το 2ο Γυμνάσιο Κω, το Γυμνάσιο Αντιμάχειας, ο Παιδικός Σταθμός (Αμερικής), ο Παιδικός Σταθμός (Γ. Αβέρωφ), ο Παιδικός Σταθμός Πυλίου και ο Παιδικός Σταθμός Ζηπαρίου.

Στην Κω ζούμε όμορφες και μοναδικές στιγμές.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις Ημέρες Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου το 2020.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ