ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με μεγάλο ενδιαφέρον «ο επιούσιος άρτος» στο Χάνι – Έναρξη χειμερινών Ιπποκρατείων από το Λύκειο Ελληνίδων Κω

1
1095
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 

Γιάννης ΚιάρηςΧαρίκλεια Χριστοφή

«O άρτος ο επιούσιος» από το Λύκειο Ελληνίδων Κω άνοιξε την αυλαία των χειμερινών Ιπποκρατείων 2019-2020.

Το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Κω με την υποστήριξη του Τμήματος Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ διοργάνωσε με επιτυχία την εκδήλωση «Επιούσιος άρτος» το απόγευμα της Πέμπτης, στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Κω.

Η εκδήλωση περιελάμβανε έκθεση τελετουργικών και εορταστικών άρτων με εισηγήτρια την πρόεδρο κ. Αργυρώ Κατσίλλη και φυσικά, παραδοσιακά κεράσματα από τα πολύ φιλόξενα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων, (με παιδιά ντυμένα με τις παραδοσιακές φορεσιές και έκθεση οπτικού υλικού και πολλά θρησκευτικά και τελετουργικά αρτοσκευασματα) μαζί με ένα πολύ γευστικό ζυμωτό παραδοσιακό ψωμάκι που προσφερθηκε σε ολους.

Χαιρετισμό απηύθυναν: η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σ. Βλάχου η οποία και κήρυξε την έναρξη των χειμερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων και εκ μέρους του Σεβ. Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ που ήταν επίσης παρών στην εκδήλωση, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αγκύρας κ. Ιερεμίας.
Η έκθεση αυτή θα έχει διάρκεια από την Πέμπτη 21 έως τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου με ώρες λειτουργίας από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. η εκδήλωση ήταν του Λυκείου Ελληνίδων ή κάνω λάθος; γιατί φωτογραφίζονται συνεχώς αυτές της δημοτικής αρχής;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ