ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Σε ζεστή & εορταστική ατμόσφαιρα η πίτα της Δημοτικής Χορωδίας Κω στο H2O

1
1696

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε ζεστή, εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο H2O στην Κω η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Δημοτικής Χορωδίας Κω.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ εξαίροντας το ζήλο και τη σημαντική προσπάθεια του μαέστρου και των μελών της Δημοτικής μας Χορωδίας η οποία προβάλλει συνολικά το νησί μας.

Εκ μέρους του ΔΟΠΑΒΣ απηύθυνε χαιρετισμό και έδωσε τις ευχές της για τη νέα χρονιά η Αντιπρόεδρος κ. Ειρήνη Χατζηχριστοφή.

Από την πλευρά του ο μαέστρος Νίκος Γκαναβούρας ευχήθηκε η χρονιά αυτή να είναι ακόμα πιο εποικοδομητική σε ότι αφορά την παρουσία των μελών με ακόμα περισσότερες συμμετοχές σε συναυλίες και εκδηλώσεις δίνοντας χαρά στους συνανθρώπους μας.

Η τυχερή της ημέρα η οποία βρήκε το φλουρί ήταν η κ. Μαρία Αναστασίου η οποία κέρδισε τον τόμο «Τοπωνυμικά και ονοματικά της νήσου Κω» του αξέχαστου Μ. Σκανδαλίδη (προσφορά από τον ΔΟΠΑΒΣ) καθώς και ένα γυναικείο αξεσουάρ (από το κατάστημα της κ. Σανούλη).

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ