ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ένα φανταστικό υπερθέαμα από την «ΑΠΕΛΛΗΣ Φιλμς» το μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στον παλιό Ελληνικό κινηματογράφο

0
9381

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σαν παλιό σινεμά… αλλά δοσμένη με άλλη χάρη, ταλέντο, νεανική ορμή, μπρίο, ομορφιά, έχοντας σε πρώτο πλάνο τα παιδιά,  η αποψινή υπέροχη εκδήλωση από την «ΑΠΕΛΛΗΣ φιλμς» , η οποία περιελάμβανε ένα εντυπωσιακό μουσικο-χορευτικό αφιέρωμα στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο.

Την εκδήλωση προλόγισε η δασκάλα των παιδιών Αργυρώ Κεφαλιανού καλωσορίζοντας όλους τους παριστάμενους (μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος Πυλίου Χ. Τσαμπουνιάρης, οι τοπ. σύμβουλοι Γ. Κυπραίος, Μ. Γιωργαλλής κ.α.) και ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Παναγιωτίδη για την πολύτιμη συμβολή του όλα αυτά τα χρόνια στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο, όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, όπως και το ΔΣ του ΑΠΕΛΛΗ για την άψογη 14ετή συνεργασία τους.

Μια ωριαία μουσικοχορευτική αναδρομή θαυμάζοντας τα παιδιά στα μοναδικά χορευτικά τους και ακούγοντας αξέχαστες μελωδίες με φόντο παλιά αγαπημένα πρόσωπα στην οθόνη.

Τα παιδιά όλων των τμημάτων του ΑΠΕΛΛΗ έκλεψαν για άλλη μια φορά την παράσταση με τα εντυπωσιακά χορευτικά τους νούμερα καταχειροκροτούμενα από τον κόσμο που γέμισε και πάλι ασφυκτικά (με πάρα πολλούς όρθιους) το πολιτιστικό πολύκεντρο Πυλίου.

Παράλληλα μας ήρθαν στο μυαλό  όλες οι αξέχαστες στιγμές και ατάκες από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο που άφησαν εποχή: «Όχι άλλο κάρβουνο!», «Πολλά τα λεφτά Άρη…», «Πατέρα; Έχει η Αγγλία Καλαμάτα;», «Κι χρααατς!», «Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά σήμερα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε…», «Είμαστε very very…χολοσκασμένες!», «Τί θα το κάνουμε εδώ; Αμέρικαν μπαρ;», «Στάσου, μύγδαλα!», «Του Θεμιστοκλέους βεβαίως βεβαίως», «Άτιμη κοινωνία, που άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις», «Εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορα», «Κάτινα! Σαλαμάκι!», «Ξέρεις από βέσπα;», «Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;», κ.α. τις οποίες χρησιμοποιούμε κι εμείς σήμερα κατά περίσταση.

Πολλά συγχαρητήρια στον ΑΠΕΛΛΗ, στα παιδιά και τη Δασκάλα τους Αργυρώ Κεφαλιανού για το υπέροχο υπερ-θέαμα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ