«Τρικυμία και Μπονάτσα» Κεφαλιανές Ιστορίες Παρασκευή 19:30 – Κυριακή 17:00 Δημοτικό σχ. Κεφάλου

5
1715

Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια Κυριακή του καλοκαιριού βρέθηκα στο λιμάνι της Κεφάλου για να πάρω ψάρια.Εκεί συνάντησα μια ομάδα 5 ανθρώπων που περίμεναν τα ψαροκάικα και συζητούσαν ματαξύ τους για τις επερχόμενες κοινοτικές εκλογές.Ένας από την παρέα απευθύνεται προς τον Θωρή τον Κουνή και του λέει [βρε Θωρή κατέβα και συ για σύμβουλος] και τότε ο πάντα έτοιμος Θωρής απάντησε με μια μαντινάδα[ μα εγώ είμαι ξυλουργός μέσα σε ξυλουργείο και πως θα γίνω υπουργός να πάρω υπουργείο].

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΘΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΥ ΞΕΘΑΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ. ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  3. Αγαπητέ Γιώργο και αγαπητή Ευανθία , είμαι μία φίλη που βλέπει και θαυμάζει πολλά χρόνια τη δουλεία σας και τις προσφορές σας.
    Μπράβο για την τόλμη σας , την θέληση και την επιμονή σας.Οι περισσότεροι σας αγαπάνε και σας θαυμάζουν , για τους άλλους μην νοιάζεστε , αφήστε τους να καίγονται στο δηλητήριο τους .Μπράβο λοιπόν σε σας και σε όλα τα παιδιά της ομάδας.Να είστε όλοι καλά και καλό Πάσχα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ