ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Καταχειροκροτήθηκαν οι (ηρωικοί) σολίστες της Τάνιας Σικελιανού στην κατάζεστη πρ. Εβραϊκή Συναγωγή Κω

1
2082

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια υπέροχη συναυλία με ένα εντυπωσιακό κλείσιμο παρουσίασαν απόψε στην αίθουσα της πρώην Εβραϊκής συναγωγής οι ταλαντούχοι μικροί (μεγάλοι) σολίστες βιολιού της  Τάνιας Σικελιανού, παρά τις αντιξοότητες, στο πλαίσιο των Ιπποκρατείων 2017.

Μια από αυτές της αντιξοότητες  ήταν η παντελής έλλειψη κλιματισμού που σε συνθήκες καύσωνα έκαναν αφόρητη την παραμονή του κοινού στην αίθουσα (πόσο μάλλον την προσπάθεια των παιδιών που έπαιζαν). Συν το γεγονός ότι ο αύλειος χώρος με το άνοιγμα της καγκελόπορτας βρέθηκε σε κακό χάλι, με σπασμένα μπουκάλια και διάφορες ακαθαρσίες… Τις οποίες καθάρισαν οι ίδιοι οι γονείς και τα παιδιά με τη Δασκάλα τους.

Είπαμε να μην κρατήσουμε τα αρνητικά …μας το ζήτησαν ωστόσο όλοι οι παριστάμενοι να τα αναφέρουμε, ώστε οι αρμόδιοι την επόμενη φορά να είναι πιο προσεκτικοί στην επιλογή του χώρου. Πάντως  η ερμηνεία των παιδιών έστω και μετ’εμποδίων όπως θα διαπιστώσετε και στα βίντεο ήταν πολύ εντυπωσιακή και άψογη.

Η εκδήλωση έκλεισε εντυπωσιακά με το σύνολο εγχόρδων. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική Τηλεόραση Κω:

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.