ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Οι Group PάrΩdy στον παραδοσιακό Μύλο Αντιμάχειας – Μια συναυλία που «προ-κάλεσε»… σεισμό

0
2036

ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 

Αν το φυσικό φαινόμενο συνέβαινε μιάμιση ώρα νωρίτερα, θα λέγαμε ότι η συναυλία προκάλεσε σεισμό… Παρά το γεγονός αυτό όμως (το συγκλονιστικό συμβάν του σεισμού που ακολούθησε κι επισκίασε τη συναυλία) η εμφάνιση των Group PάrΩdy στον παραδοσιακό Μύλο Αντιμάχειας το βράδυ της Παρασκευής 20 Ιουλίου, ήταν επιτυχημένη και απολαυστική για όσους την παρακολούθησαν.

Μετά την συναυλία στο Ρωμαικό Ωδείο το 2015, οι Group PάrΩdy επισκέφτηκαν για δεύτερη φορά την Κω, στα πλαίσιο των Ιπποκρατείων 2017.

Οι Group PάrΩdy, είναι μια παρέα έξι μουσικών, που με κοινό τόπο την αγάπη τους για τη μουσική, συνδημιουργούν και συνδιαμορφώνουν νότες και τραγούδια. Με στίχους πότε ευαίσθητους, πότε ανήσυχους και με δυνατές ενορχηστρώσεις, η μπάντα προτείνει ένα “πάντρεμα” ηλεκτρικού & παραδοσιακού ήχου. Από το ρεπερτόριο τους δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα τραγούδια από τη πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο: “Παράξενοι καιροί”, γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια άλλων τραγουδοποιών, καθώς και “πειραγμένα” παραδοσιακά.

Με παντελή έλλειψη σοβαροφάνειας και δημιουργική διάθεση καθώς επίκειται η ολοκλήρωση της νέας δισκογραφικής δουλειάς, “κλείνουν” τη βαλίτσα τους και ξεκινάνε το καλοκαιρινό τους ταξίδι!

Οι Group PάrΩdy είναι οι:
Παναγιώτης Σκουλάς (λαούτο, φωνή)
Αντώνης Αυγουλλάς (ηλεκτρική κιθάρα)
Γιάννης Ζησόπουλος (ακουστική κιθάρα)
Άλκης Δήμος (ηλεκτρικό μπάσο)
Λευτέρης Αντωνόπουλος (τύμπανα)
Συμμετείχε στο βιολί ο Δημήτρης Καζάνης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ