ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Φιλαρμονική: Κίνηση εμψύχωσης- Νότες αισιοδοξίας για Κω… (Μεγάλη συναυλία τη Δευτέρα με 20 καλλιτέχνες στην πλ. Ελευθερίας για την Κω μας!)

8
4274

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με θερμά χειροκροτήματα και επευφημίες καταστηματάρχες και τουρίστες στο ιστορικό κέντρο υποδέχτηκαν απόψε την Φιλαρμονική Κω η οποία με πρωτοβουλία του μαέστρου Θανάση Πουλιού και όλων των μουσικών μας (μιας και δεν πραγματοποιήθηκε φέτος λόγω έκτακτης ανάγκης η καθιερωμένη λιτάνευση της Εικόνας της Αγ. Παρασκευής) προέβη σε μια κίνηση εμψύχωσης του κόσμου βγάζοντας προς τα έξω νότες αισιοδοξίας για την Κω.

Πολλοί τουρίστες μάλιστα τόσο στην πλ. Ελευθερίας, όσο και στην υπόλοιπη διαδρομή της την ακολουθούσαν παίρνοντας βίντεο και φωτογραφίες.

Η κίνηση απ’ ότι μαθαίνουμε θα έχει και συνέχεια το βράδυ της Δευτέρας σε μια μεγάλη συναυλία που ετοιμάζεται με την συμμετοχή είκοσι τοπικών καλλιτεχνών, αφιερωμένη στην Κω μας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δεν ξερω τινος ιδεα ηταν αλλα ηταν απαραδεκτο όταν την ιδια στιγμη στην αγια παρασκευη την ωρα του εσπερινου η μπαντα επαιζε στην πλατεια ελευθεριας.μιλαμε ίσως από τις πιο ιστορικες και συγκινητικες στιγμες στην ιστορια της εκκλησιας.απαραδεκτο

  2. Μπράβο σε όλα τα παιδιά, ο κόσμος ευχαριστήθηκε και χάρηκε, μακάρι να γίνονται τετοιες πρωτοβουλίες συνέχεια!

  3. Και ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ όταν βουλιαζε η μπαντα επαιζε……
    Το ιδιο και εδώ το νησι βουλιαζει αλλα η παντα συνεχιζει και παιζει….
    Και τελος κανενας σεβασμος στον εσπερινο της αγιας παρασκευης,χρειαστηκε να σταματησει η λειτουργια για 3-4 λεπτα μεχρι να απομακρυνθεί η μπαντα από την πλατεια μπαζων…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ