ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ… Μια μεγάλη συναυλία από 20 τους μουσικούς του νησιού

1
1353

Μια μεγάλη συναυλία από 20 μουσικούς του νησιού

ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ…

Η Κως άντεξε. Απ’ το νησί και τους ανθρώπους του, κατοίκους και επισκέπτες, ξεκινούν και τελειώνουν όλα. Το κακό πέρασε. Η ζωή συνεχίζεται. Ελάτε με τα τραγούδια και τη μουσική να κρατήσουμε τον ήλιο, «πάνω στις στέγες, μέσα στις καρδιές». Ελάτε με τα τραγούδια να τρομάξουμε το φόβο.

Γιατί η μουσική είναι το «φάρμακο» για τις πληγές μας. Και την Δευτέρα 31 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στην πλατεία Ελευθερίας, ο Μανόλης Θαλασσινός, ο Λεωνίδας Αυγούλης, ο Δημήτρης Γουρνέλης, η Πόπη Ξυλουρά, ο Αλέξης Παντελίδης, η Μαρία Πουλιού, ο Λευτέρης Πουλιού, ο Θύμιος Καραγιάνης, ο Κώστας Ανδρουλής, ο Θανάσης Πουλιού, ο Δημήτρης Γερογιάννης, ο Γιάννης Βαρκάς, η Κατερίνα Πουλιού, ο Γιώργος Χατζηδαυίδ, ο Μανόλης Χαρμαντάς, ο Μανόλης Δρόσος, ο Σάκης Πιλάτος και ο Αντώνης Χατζηπαυλής, αυτό το «φάρμακο» θα το χαρίσουν απλόχερα. Να είστε όλοι εκεί.

  • Η συναυλία γίνεται σε συνεργασία και με τη χορηγία των: ΔΟΠΑΒΣ Κω, «Ηχοτρόπιο – Α. Δεληγιάννης και Μ. Δραμουντανής», Π. Γερασκλής – Γ. Μαστρογιώργης Ο.Ε.

  • Μουσική επιμέλεια: Θανάσης Πουλιού

  • Χορηγοί επικοινωνίας: όλα τα ΜΜΕ της Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο τίτλος του άρθρου λέει «από όλους τους μουσικούς του νησιού». Δε μου φαίνεται έτσι. Οι περισσότεροι, (και μάλλον οι αξιότεροι) απουσιάζουν! Πάλι οι κλίκες, οι μικροψυχίες και τα συμφέροντα και οι αποκλεισμοί λειτούργησαν. Κρίμα, για ένα τέτοιο σκοπό, θα έπρεπε να είσαστε πραγματικά ΟΛΟΙ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ