ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μια μοναδική βραδιά για τον Μάνο Χατζηδάκη στο Ρωμαϊκό Ωδείο Κω – Ό τι καλύτερο για την συνέχιση των ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΩΝ 2017

1
2226

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή βραδιά, αφιέρωμα στον Μάνο Χατζηδάκη στο μαγευτικό χώρο του Ρωμαϊκού Ωδείου, ήταν ό τι καλύτερο για την συνέχιση των ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΩΝ 2017 μετά την πρόσφατη διακοπή λόγω του έκτακτου γεγονότος για το νησί.

Την εκδήλωση που είχε τίτλο «Μια Βραδιά για το Μάνο Χατζιδάκι» συνδιοργάνωσαν με επιτυχία ο ΔΟΠΑΒΣ σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου. Τραγούδια του μεγάλου συνθέτη ερμήνευσαν μοναδικά οι πολυτάλαντοι:  Κωνσταντίνος Φάμης και Ζαχαρούλα Κληματσάκη, τους οποίους συνόδευαν τρεις εξαίρετοι μουσικοί.

Η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή ενημέρωσε στην αρχή για τις αλλαγές στο Πρόγραμμα των Ιπποκρατείων λέγοντας ότι κάποιοι ακύρωσαν και κάποιοι άλλοι απλώς ανέβαλαν τις εκδηλώσεις τους, όπως η Κ. Ρουγγέρη η οποία θα ρθει τον Σεπτέμβριο, όπως επίσης η εκδήλωση «Φιλιώ Χαϊδεμένου» που επίσης θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μετά την ανακοίνωση ότι ακυρώνονται τα Ιπποκράτεια είδαμε ότι χθες έγινε εκδήλωση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ