Β’ ΕΛΜΕ: Την δική του περιπέτεια φαίνεται ότι συνεχίζει να περνάει το ΓΕΛ Ζηπαρίου

6
951

Ανακοίνωση για το ΓΕ.Λ. Ζηπαρίου

Την δική του περιπέτεια φαίνεται ότι συνεχίζει να περνάει το ΓΕΛ Ζηπαρίου.

Μετά την τυπική ίδρυση του στα χαρτιά , πριν αρκετούς μήνες με σχετικό ΦΕΚ , και παρόλο που στο Ζηπάρι λειτουργούν χρόνια λυκειακές τάξεις , ως επί το πλείστον στεγασμένες σε λυόμενες αίθουσες, οι γονείς , μαθητές και εκπαιδευτικοί , αντί να δουν δρομολογημένες διαδικασίες για ένα ΓΕΛ στεγασμένο σε ένα σύγχρονο σχολικό κτήριο, βλέπουν να προκηρύσσεται μειοδοτικός διαγωνισμός για ενοικίαση χώρου που θα στεγάσει το ΓΕΛ Ζηπαρίου.

Πέρα από την καθυστέρηση που πιθανόν μπορεί να υπάρξει ή ακόμη και την αδυναμία εξεύρεσης σχετικού κατάλληλου χώρου , μας βρίσκει αντίθετους η πολιτική που ακολουθούν όλοι όσοι έχουν την ευθύνη να παρέχουν σύγχρονη σχολική στέγη στους μαθητές του νησιού μας. Μια πολιτική που στο όνομα των πλεονασμάτων προς χάριν των δανειστών , μειώνουν δραματικά τις κοινωνικές δαπάνες άρα κι αυτές που θα έπρεπε να διατεθούν στην παιδεία . Είναι η πολιτική που δεν ενδιαφέρεται για τον αντισεισμικό έλεγχο των σχολείων , που αδιαφορεί για τις διπλοβάρδιες των σχολείων , που στριμώχνει τους μαθητές σε λυόμενα και ενοικιαζόμενα κτήρια. Είναι μια πολιτική που πρέπει να ανατραπεί με τον αγώνα γονιών , μαθητών , εκπαιδευτικών και όλων των εργαζομένων.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ένα σύγχρονο ΓΕΛ Ζηπαρίου , να διατεθούν άμεσα δαπάνες για την γρήγορη ολοκλήρωσή του. ΄΄Μπαλωματικές΄΄ λύσεις , όσο και αν βελτιώνουν μια κακή υπάρχουσα κατάσταση , δεν θα μας βρουν σύμφωνους , ειδικά αν γίνει προσπάθεια να πάρουν μόνιμο χαρακτήρα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΡΙΑΡΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. προσ ΤΟΤΟΣ.ΤΣΙΠΡΑΣ ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ

    ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΟΙΜΠΛΕ.ΞΥΠΝΑ ΚΑΥΜΕΝΕ ΡΑΓΙΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ