Συμμετοχή & Πρόσκληση Αρχιτεκτονικού Γραφείου Δ. Χάμψα στα Εγκαίνια της 2ης Έκθεσης Δωδεκανήσιων Αρχιτεκτόνων

0
308

 

Το Αρχιτεκτονικό Γραφείο Δ. Χάμψα συμμετέχει -με πρόσφατο έργο του- στη “2η Έκθεση Δωδεκανήσιων Αρχιτεκτόνων” και σας προσκαλεί στα εγκαίνια, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:ΟΟ, στο Ξενοδοχείο «Θέρμαι», στην πόλη της Ρόδου.

Πρόκειται για μια έκθεση αρχιτεκτονικού έργου με στόχο, και αυτή τη χρονιά, την προβολή πρωτότυπων αρχιτεκτονικών προτάσεων στο ευρύ κοινό και την ανάδειξη των δημιουργικών γραφείων που παράγουν και προάγουν την αρχιτεκτονική στα Δωδεκάνησα. Ως ένα εκ των μόλις 21 γραφείων που συμμετέχουν στη φετινή έκθεση, το αρχιτεκτονικό γραφείο Δ. Χάμψα δηλώνει ενεργά το παρόν και σε αυτή τη συνάντηση, παρουσιάζοντας αναλυτικά αντιπροσωπευτική μελέτη του για μια σύγχρονη κατοικία. Έχοντας ήδη συμμετάσχει το 2Ο13 στην 1η Έκθεση Δωδεκανήσιων Αρχιτεκτόνων, με αυτή τη συμμετοχή του είναι το μοναδικό γραφείο από την Κω που στηρίζει για συνεχόμενη φορά το θεσμό.

Η έκθεση συνδιοργανώνεται από το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου και το Δήμο Ρόδου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Λειτουργία έκθεσης: Ο8:ΟΟ – 15:ΟΟ | Δευτέρα – Παρασκευή | 16 – 3Ο Σεπτεμβρίου| Είσοδος ελεύθερη

* Το αρχιτεκτονικό γραφείο Δ. Χάμψα δημιουργήθηκε το 2ΟΟ8 στην Αθήνα από τον αρχιτέκτονα μηχανικό Δημήτρη Χάμψα. Πλέον με έδρα και τη Σαντορίνη και την Κω, δραστηριοποιείται με το σχεδιασμό κτηρίων, τη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και ειδικευμένες μελέτες αναστήλωσης/επανάχρησης/ανάδειξης ιστορικών κτηρίων. Έργα του –με θέμα την κατοικία, χώρους φιλοξενίας, εστίασης και εμπορικής χρήσης– έχουν φιλοξενηθεί σε εκθέσεις και διάφορες εκδόσεις. Παράλληλα, ο Δημήτρης Χάμψας είναι τακτικό μέλος του τοπικού Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής Κω & Νισύρου, της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ