ΔΕΗ: Προσλήψεις 2 ατόμων στην Κω – ΟΑΕΔ-Κοινωφελής για Υπηρεσίες Ασύλου: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα

0
1800

Ο ΑΣΠ ΚΩ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη έκτακτου ημερομίσθιου ανειδίκευτου προσωπικού (εργατών) με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), συνολικά δύο (2) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Σταθμού.

Καταγραφή

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν τις παραπάνω θέσεις να υποβάλλουν μέχρι  19/09/2017 και ώρα 13:00 στη Γραμματεία του ΑΣΠ (στο Μαστιχάρι  Κω), την ειδική έντυπη Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση, υποβάλλοντας συνημμένα                δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα δηλωθέντα στην αίτηση στοιχεία τους.

Η ειδική έντυπη Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση, διανέμεται από τη Γραμματεία του ΑΣΠ Κω στην ανωτέρω Διεύθυνση.

 

ΟΑΕΔ-Κοινωφελής για Υπηρεσίες Ασύλου: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα (πίνακες)

Αναρτήθηκαν σήμερα, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017, στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού www.oaed.gr στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα», οι ακόλουθοι Πίνακες για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Δήμους και σε Υπηρεσίες Α’ Υποδοχής, Ασύλου και Διαχείρισης προσφυγικών ροών – Β΄ κύκλος, που αφορά την πρόσληψη για 1.639 ανέργων σε θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης:

Προσωρινός Πίνακας Επιτυχόντων

Προσωρινός Πίνακας Επιλαχόντων

Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων

Διαδικασία ενστάσεων

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίου τύπου του ΟΑΕΔ: «Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των παραπάνω Πινάκων μπορούν να υποβληθούν εντός τριών εργάσιμων ημερών από την επομένη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, δηλαδή από την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 10η πρωινή έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 12η μεσημβρινή.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τους πιστοποιημένους χρήστες της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης.

Οι ενιστάμενοι υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (επισυνάπτοντας τα κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής ένστασης), είτε καταθέτοντάς τα στα αρμόδια ΚΠΑ2 μέχρι τις 15:00 της 15ης Σεπτεμβρίου προκειμένου να επισυναφθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους των ΚΠΑ2 στην ηλεκτρονική ένστασή τους, συνοδευόμενα από τυχόν σημειώσεις της αρμόδιας Υπηρεσίας (ΚΠΑ2).

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την πορεία της ηλεκτρονικής τους αίτησης όπως και για τη μοριοδότησή τους με τους ακόλουθους τρόπους:

Από το Μητρώο Ανέργων μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους.

Από τους πίνακες κατάταξης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους. Σε περίπτωση αποκλεισμού τους, πληροφορούνται για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον Πίνακα Αποκλειομένων.

ΑΣΕΠ: Έρχονται εννέα προκηρύξεις για 1.759 μόνιμες θέσεις (λίστα)
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ