Νοσοκομείο Κω: Ορκωμοσία και Ανάληψη Καθηκόντων Μονίμου Ιατρού ειδικότητας Νεφρολογίας

3
4867

Θέμα: «Ορκωμοσία και Ανάληψη Καθηκόντων Μονίμου Ιατρού ειδικότητας Νεφρολογίας στο ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»»

Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» σας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 παρουσία της Διευθύνουσας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κας. Όλγας Ιωαννίδου, του Προϊσταμένου της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού κ. Ιωάννη Νταβασίλη και του Προϊσταμένου του Τμήματος Ανθρωπίνων Πόρων κ. Νικόλαου Ζαμάγια πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της Ιατρού ειδικότητας Νεφρολογίας κας. Σταματίας Κουζούκα από τον Αν. Διοικητή κ. Νεκτάριο Γεωργαντή. Αμέσως μετά την ορκωμοσία η Ιατρός ανέλαβε καθήκοντα.

Το ΓΝ-ΚΥ ΚΩ ενισχύεται με μόνιμο Νεφρολόγο μετά από περίπου 3 χρόνια όταν είχε αποχωρήσει με μετάθεση ο Συντονιστής Διευθυντής Νεφρολογίας κ. Ιωάννης Αναστασάκης για το Νοσοκομείο της Ρόδου και η κάλυψη της μονάδας γινόταν με τον θεσμό του επικουρικού ιατρού. Με την μονιμοποίηση της Ιατρού δίνεται η ευκαιρία στην Διοίκηση του Νοσοκομείου να προσληφθεί νέος επικουρικός ιατρός ειδικότητας που έχει ανάγκη η ιατρική υπηρεσία του νοσοκομείου μας.

Η Διοίκηση, ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου, η Διευθύνουσα Νοσηλευτικής και το σύνολο του Ιατρικού, νοσηλευτικού, επιστημονικού και λοιπού προσωπικού του ΓΝ-ΚΥ ΚΩ επιθυμούν δημοσίως να ευχηθούν στην Ιατρό να είναι πάντα υγιής και να προσφέρει για πολλά χρόνια τις πολύτιμες υπηρεσίες της στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου και στους ασθενείς της.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νεκτάριε, 50% επιτυχία, είναι Κώτισα και ήρθε... Ο άλλος έχασε πάλι τον δρόμο;;;;

    Πότε θα καταλάβουν στην φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ που στηρίζεις ότι με τα λεφτά που δίνουν για γιατρούς δεν έρχεται κανένας αλλά φεύγει μετανάστης;;;

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ …. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

  3. μπράβο συγχαρητήρια και το σημαντικώτερο έγινε γιατρός στην Ελλάδα και όχι στην Ιταλία

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ