Εξειδικευμένο επαγγελματικό σχολείο συνοδών Ασφαλείας (VIP) στην Κω

4
2139

Για ακόμα μια φορά η IKMF στην Κω με υπεύθυνο τον Εκπαιδευτή ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ πρωτοπορεί και καινοτομεί προσφέροντάς για 2η φορά το εξειδικευμένο επαγγελματικό σχολείο συνοδών Ασφαλείας (VIP).
Καθώς το έγκλημα και οι εκπρόσωποί του εξελίσσονται διαρκώς περισσότερο από ποτέ στρέφονται εναντίον επιχειρηματιών,πολιτικών,ηθοποιών,εταιριών στελεχών και άλλων πολύ σημαντικών προσώπων.
Ο σκοπός των εγκληματιών είναι να πάρουν λύτρα, να αλλάξουν την πολιτική ισορροπία,να κλέψουν,να αποκτήσουν δημοσιότητα να πάρουν εκδίκησή και άλλα. Και οι πράξεις τους μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό η και τον θάνατό του VIP


ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
*Αυτοάμυνα KRAV MAGA.
*Προστασία τρίτου προσώπου.
*Οργάνωσή και φυγαδευση του VIP και της οικογένειάς του.
*Σχεδιασμός και προστασία της κατοικίας του VIP.
*Επιχειρησιακή οδήγηση.
*Χρήση οπλου κτλ.
Εκπαιδευτής του Σχολείου θα ειναι ο ισραηλινός DORON BALACHEN(tactical instructor)εκπαιδευτής της αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας του ισραηλινού Στρατού.
Σε αυτά τα πλαίσια, προσφέρουμε εκπαίδευση υψηλού επιπέδου στον τομέα της Ασφάλειας VIP και Υψηλής Προστασίας. Θα διδαχτείτε από μία ομάδα άριστης ποιότητας και επιπέδου, η οποία εγγυάται μία αξέχαστη εμπειρία και έναν κύκλο μαθημάτων που πουθενά αλλού δεν θα μπορούσατε να βρείτε.

Συγκεκριμένα πιστοποιητικά και συστάσεις είναι αναγκαία για την συμμετοχή.

Γιώργος Χατζηαντωνίου τηλ. 6946328587

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. to kalitero sxoleio sinodon asfaleias kai stin kw giwrgara eisai megalos,ta somata asfaleias na ksipnisoun einai krima na iparxi tetios anthropos sto nisi mas kai na min ton ekmetalevonte oste na mathenoun pragmata…….

  2. ετσι ειναι φιλε πετρο φεύγουν οι εκπαιδευτές του krav maga και εκπαιδεύουν όλο τν κόσμο και οι δικοί μας κοιμούνται…….

  3. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ