Κουκουλοφόροι φίμωσαν, έδεσαν και λήστεψαν 67χρονη στην Κάλυμνο – Σύλληψη 24χρονου ημεδαπού

0
954

Ληστεία διαπράχθηκε  την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 πρωινές ώρες, όταν δύο άτομα φορώντας κουκούλες, εισέβαλαν σε οικία στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου Καλύμνου και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 15.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr τα 2 άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλα, τις πρωινές ώρες( λίγο πριν τις 4.00) χτες Κυριακή, εισέβαλαν σε  οικία στην περιοχή Αγίου Βασιλείου και αφού τοποθέτησαν μονωτική ταινία στο στόμα της 67χρονης ιδιοκτήτριας και την φίμωσαν, ακολούθως την έδεσαν με το καλώδιο του τηλεφώνου.

Στη συνέχεια ο ένας εκ των δύο δραστών φύλαγε την γυναίκα, ενώ ο δεύτερος άρχισε να ψάχνει το σπίτι από το οποίο σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια αφαίρεσε το ποσό των  15.000 δολαρίων που είχε φυλαγμένα στο σπίτι.Σύμφωνα με την μαρτυρία του θύματος ,ίσως  οι 2 δράστες να έχουν αφαιρέσει και κάποια άλλα χρήματα ή τιμαλφή, που προς το παρόν δεν έχει διαπιστώσει.

Μετά την αποχώρηση των 2 δραστών η 67χρονη κατάφερε να λυθεί και φώναξε για βοήθεια τους περιοίκους  . Με τη βοήθεια γείτονα που προσήλθε ενημερώθηκε το ΑΤ Καλύμνου . Άμεσα στελέχη του ΑΤ Καλύμνου προσήλθαν στο χώρο όπου η ιδιοκτήτρια κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ ερεύνησαν τον χώρο, αναζητώντας στοιχεία και τυχόν αποτυπώματα.

Την υπόθεση διερευνά το ΑΤ Καλύμνου, προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση και να εντοπίσει τους δράστες.

Πηγή: kalymnos-news.gr/
Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη 24χρονου ημεδαπού

Την 15-10-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 24χρονος ημεδαπός ο οποίος αφαίρεσε χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη. Μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ