ANT1 NEWS: Η Anastacia σε μεγάλη συναυλία στην Κω! (ΒΙΝΤΕΟ)

0
2248

Η συναυλία δόθηκε στο πλαίσιο παγκόσμιου συνεδρίου, το οποίο διεξάγεται αυτές τις μέρες στο νησί. Η εμφάνισή της ήταν η έκπληξη της βραδιάς!

Μια συναυλία – έκπληξη με την αγαπημένη τραγουδίστρια και στιχουργό Αnastacia πραγματοποιήθηκε στη Μαρίνα της Κω παρουσία χιλιάδων προσκεκλημένων.

Η διεθνούς φήμης καλλιτέχνης ξεσήκωσε το κοινό με την ερμηνεία της και τη δυναμική ορχήστρα που την συνοδεύει πάντα στις εμφανίσεις της.

Η συναυλία δόθηκε στο πλαίσιο του παγκόσμιου συνεδρίου της EBV Electronik το οποίο διεξάγεται στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Κυπριώτης και στο οποίο συμμετέχουν περίπου 1.000 σύνεδροι απ’ όλο τον κόσμο.

Το event ξεκίνησε με παραδοσιακή μουσική από τοπικά παραδοσιακά όργανα και ακολούθησε χορευτικό πρόγραμμα με το Λύκειο Ελληνίδων Κω.

Anastacia - Κως - Kos marina - συναυλία

Αμέσως μετά παρουσιάστηκαν διάφορα αρχαιοελληνικά δρώμενα και αργά το βράδυ αποκαλύφθηκε η έκπληξη της βραδιάς για τους συνέδρους απ’ όλο τον κόσμο που δεν ήταν άλλη από την Αnastacia!

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά, ενώ σύμφωνα με το aegeanews.gr η Αnastacia με τους συνεργάτες της παρέμεινε για ένα βράδυ στο νησί.

Anastacia - Κως - Kos marina - συναυλία

Anastacia - Κως - Kos marina - συναυλία

Anastacia - Κως - Kos marina - συναυλία

antenna.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ