Η «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ» με Δοξολογία στον ΙΝ Αγ. Παύλου Κω Κυριακή 9πμ – Αιμοδοσία & συγκέντρωση τροφίμων για «Χαμόγελο παιδιού»

1
1886

Την 20η Οκτωβρίου γιορτάζει η Ελληνική Αστυνομία

Την 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, έχει θεσπιστεί από την Πολιτεία και εορτάζεται η «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ», ως αναγνώριση του έργου και της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας στο κοινωνικό σύνολο.

Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, σας ενημερώνει ότι ανήμερα της 20ης Οκτωβρίου στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου έχουν προγραμματιστεί παράλληλες εκδηλώσεις κατά τις οποίες θα τελεστεί Θεία λειτουργία και ακολούθως θα αναγνωστεί η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, ως προς το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων:

•       Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων, ώρα 10.00’ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ερμούπολης Σύρου, θα τελεστεί Δοξολογία

•       Από την Α’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου, ώρα 09.15’ στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην πόλη της Ρόδου, θα τελεστεί Δοξολογία

•       Από την Β’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου, ώρα 09.00’ στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου, στην πόλη της Κω, θα τελεστεί Δοξολογία

Στην εκδηλώσεις έχουν κληθεί να παραστούν οι προϊστάμενοι των Θρησκευτικών, Πολιτικών, Στρατιωτικών Αρχών και Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι τοπικών φορέων – συλλόγων, συνδικαλιστικών ενώσεων του αστυνομικού προσωπικού και ενώσεων αποστράτων.

Όσοι επιθυμούν, καθώς και οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. καλούνται να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Επιπλέον, ανακοινώνεται ότι το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει ενεργά σε δυο σημαντικές κοινωνικές δράσεις εθελοντικού χαρακτήρα που έχουν προγραμματιστεί από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και βρίσκονται σε εξέλιξη:

•       την πανελλαδική αιμοδοσία για την Τράπεζα αίματος του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και για παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία και

•       την συγκέντρωση τροφίμων και αναλώσιμων ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών που στηρίζονται από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ