11 προσλήψεις Ιατρονοσηλευτικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Κω (Πρόγραμμα «PHILOS» του ΚΕΕΛΠΝΟ)

5
3350

Θέμα: «Προσλήψεις Ιατρονοσηλευτικού προσωπικού στα πλαίσια του προγράμματος «PHILOS» του ΚΕΕΛΠΝΟ για την ενίσχυση των Δημόσιων Δομών Υγείας στα νησιά»

Γνωστοποιείται ότι την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 ανέλαβαν καθήκοντα οι επιτυχόντες του προγράμματος «PHILOS – Ολοκληρωμένη Επείγουσα Παρέμβαση Υγείας για την Προσφυγική Κρίση» του ΚΕΕΛΠΝΟ το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το πρόγραμμα αφορά στην σύναψη συμβάσεων ορισμένου χρόνου Ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και διαφόρων υποστηρικτικών ειδικοτήτων για την ενίσχυση των δημόσιων δομών υγείας.

Στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» ανέλαβαν καθήκοντα έντεκα (11) συνάδελφοι των παρακάτω ειδικοτήτων:

 • 1 Χειρουργός Ορθοπεδικός
 • 1 Χειρουργός Ουρολόγος
 • 3 Νοσηλεύτριες, κατηγορίας ΤΕ
 • 2 Μαίες, κατηγορίας ΤΕ
 • 1 Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων
 • 2 Ψυχολόγοι, κατηγορίας ΠΕ
 • 1 Διαπολιτισμικός Μεσολαβητής

Το σύνολο του προσωπικού έχει ήδη ενταχθεί και ενισχύει τις κλινικές και τα διάφορα τμήματα του Νοσοκομείου.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μάθαμε και νέες απαραίτητες για τους ΠΡΌΣΦΥΓΕΣ ιδιότητες... ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΌΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ...

  Οι νοσηλευτές ήρθαν οι γιατροί στα χαρτιά γιατί κανένας δεν έρχεται με 1.100 € να τρέχει για τους ΛΑΘΡΟ. Ο Χρόνος της προσωρινής σύμβασης; Μα μέχρι τις εκλογές.

 2. Ούτε έρχονται για 1100 για να τρέχουν για φασιστοκοπρόσκυλα σαν και εσένα που βάζουν βύσματα για να κλέψουν σειρά προτεραιότητας!Ουστ πατριδοκάπηλε!

 3. Πάρτε κανέναν οδηγό ασθενοφόρου να μην πηγαίνει ο κόσμος με ταξί στο νοσοκομείο βρε ξεφτίλες!!Ο διαπολιτισμικός μεσολαβητής μας μάρανε!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.