Νοσοκομείο Κω: Ευχαριστήριο στον Όμιλο Ξενοδοχείων Τριανταφυλλόπουλου Αντώνη & Μαραβέλια Χαράλαμπου

3
2419

Θέμα: «Ευχαριστήριο στον Όμιλο Ξενοδοχείων Τριανταφυλλόπουλου Αντώνη & Μαραβέλια Χαράλαμπου»

Το σύνολο των εργαζομένων και η διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί θερμά τον όμιλο ξενοδοχείων Τριανταφυλλόπουλου Αντώνη & Μαραβέλια Χαράλαμπου 

  1. ATLANTICA MARMARI PALACE MAGIC LIFE
  2. ATLANTICA MARMARI BEACH
  3. ATLANTICA THALASSA

που για δεύτερη συνεχή χρονιά ανταποκρινόμενοι στο ανοικτό κάλεσμα της διοίκησης για στήριξη του Νοσοκομείου ανέλαβαν την εξαιρετική πρωτοβουλία να αποστείλουν πολυπληθές συνεργείο συντηρητών για το χρονικό διάστημα από 11/12 έως 15/12, προκειμένου να συντηρηθούν οι κτιριακές υποδομές και ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός του νοσοκομείου. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την κυρία Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου για το συνεχές ενδιαφέρον της για τις ανάγκες του νοσοκομείου και την στήριξη της. Το συνεργείο αποτελούνταν από τις κάτωθι ειδικότητες:

  • Προϊστάμενος συντήρησης 
  • Ηλεκτρολόγος 
  • Υδραυλικός
  • Μαραγκούς
  • Ελαιοχρωματιστές
  • Εργάτες-Κηπουροί

Στα απαραίτητα αναλώσιμα υλικά που χρειάσθηκαν για τις διάφορες συντηρήσεις εκτός του ομίλου, συνεισέφεραν ηλεκτρολογικό υλικό το κατάστημα «Ηλεκτρολογικός  Εξοπλισμός ΚΑΥΚΑΣ», υδραυλικό εξοπλισμό το κατάστημα «Μελιανός Δημήτρης» και το κατάστημα  «Είδη κιγκαλερίας ΧΑΤΖΙΧΡΙΣΤΟΦΗ ΣΤΑΜΑΤΗ» τους οποίους επίσης ευχαριστούμε.

Το γεγονός αυτό, και άλλα ανάλογα, προσφέρουν ιδιαίτερη χαρά στο σύνολο των εργαζομένων του Νοσοκομείου και την διοίκηση γιατί αναπτύσσονται σχέσεις εκτίμησης, εμπιστοσύνης και σεβασμού με την τοπική κοινωνία την οποία προσπαθούμε να υπηρετούμε καθημερινά. Η έμπρακτη υποστήριξη και συνεργασία αποτελεί προϋπόθεση και εγγύηση για την βελτίωση των συνθηκών στον τομέα της υγείας στο νησί μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ – ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο..!! Αν και επρεπε να στο πουμε για να το κανεις…Σειρα του φιλου σου τωρα να προσφερει κατι ουσιαστικο….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ