ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Έκλεψε τις εντυπώσεις το ΜΕΣΑΡΙΑΝΟ στην 4η EXPOTROF κερδίζοντας τις καλύτερες κριτικές στις σχετικές παρουσιάσεις

0
1377

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Το ΜΕΣΑΡΙΑΝΟ εκπροσώπησε στην 4η EXPOTROF εκτός από το νησί της Κω, ολόκληρο το Νότιο Αιγαίο ως το μοναδικό κρασί βιολογικής καλλιέργειας και οινοποίησης.

Στάθηκε επάξια ανάμεσα στα μεγαλύτερα οινοποιεία της Ελλάδας. Κρίθηκε από τους μογαλύτερους Σεφ, Οινοχόους Sommelier και δοκιμαστές προϊόντων delicatessen.

Απέσπασε τις καλύτερες κριτικές κι έλαβε μέρος σε τέσσερις διαφορετικές παρουσιάσεις τηλεοπτικής γευσιγνωσίας (φωτό και βίντεο) και επίδειξης μαγειρικής σχετικών εκπομπών.

Έδειξαν ενδιαφέρον άνθρωποι από το χώρο εστίασης και εμπορίας οίνων ανώτερης ποιότητας.

Όπως δήλωσε στις σχετικές παρουσιάσεις ο ιδιοκτήτης Νίκος Μωρές «το αποτέλεσμα αυτό μας ικανοποιεί γιατί είναι μια διαρκής προσπάθεια 20 ετών. Κατά την οποία εκτός από ένα πραγματικά αγνό προϊόν πετύχαμε να δημιουργήσουμε κι ένα άριστο ποιοτικά αποτέλεσμα που ανοίγει το δρόμο και για άλλα τοπικά προϊόντα από αυτόν τον ευλογημένο τόπο για ανάλογη αναγνώριση.

(Όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτό το ΜΕΣΑΡΙΑΝΟ δοκίμασαν μεταξύ άλλων: ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος με τον Αντιπεριφερειάρχη πρωτογενή τομέα κ. Ζαννετίδη, ο κ. Κατσαρός του ΕΦΕΤ, διακεκριμμένοι οινοποιοί, γνωστοί παρουσιαστές εκπομπών μαγειρικής, γνωστοί σεφ, γευσιγνώστες, αλλά και αρκετοί φίλοι που πέρασαν από το περίπτερο)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ