ΟΡΦΕΑΣ: Σε Παγκόσμια Πρεμιέρα η ταινία μυστηρίου «Το Κόκκινο Σπουργίτι»

1
469

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ 1/3 – 7/3/2018

Στον Κινηματογράφο Ορφέα από την Πέμπτη 1/3 έως και την Τετάρτη 7/3 θα προβληθούν (4) ταινίες : Σε Παγκόσμια Πρεμιέρα η ταινία μυστηρίου «Το Κόκκινο Σπουργίτι», η υποψήφια για 6 Όσκαρ δραματική ταινία «Αόρατη Κλωστή», η περιπέτεια φαντασίας «Black Panther» & για τους μικρούς μας φίλους η ταινία κινουμένων σχεδίων «Το Γατοξόρκι»

«Το Κόκκινο Σπουργίτι» του Φράνσις Λόρενς με τους Τζένιφερ Λόρενς, Τζόελ Έτζερτον, Ματίας Σένερτς, Τζέρεμι Άιρονς, Μαίρη–Λουίζ Πάρκερ, Σάρλοτ Ράμπλινγκ

Υπόθεση: Η Ντομίνικα Εγκόροβα εκπαιδεύεται για να γίνει η νέα στρατιώτης της σχολής «Σπουργίτι», μίας μυστικής υπηρεσίας που εκπαιδεύει ξεχωριστούς νεαρούς ανθρώπους να χρησιμοποιούν το σώμα και το μυαλό τους ως όπλο. Αφού υπομένει τη σαδιστική, διεστραμμένη διαδικασία εκπαίδευσης, αναδύεται ως το πιο επικίνδυνο «Σπουργίτι» που έχει βγάλει ποτέ η υπηρεσία. Η Ντομίνικα, πλέον, θα πρέπει να συμφιλιώσει τον παλιό εαυτό της, με τη δύναμη που κατέχει τώρα, την ίδια ώρα που η ζωή της και όλοι αυτοί που αγαπά βρίσκονται σε κίνδυνο, συμπεριλαμβανομένου κι ενός πράκτορα της CIA που προσπαθεί να την πείσει πως είναι ο μόνος τον οποίο μπορεί να εμπιστευτεί.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Προβολές

Πέμπτη 01/03 22:00 2D

Παρασκευή 02/03 22:00 2D

Σάββατο 03/03 19:15 2D

Κυριακή 04/03 22:00 2D

Τρίτη 06/03 19:15 2D

Τετάρτη 07/03 22:00 2D

«Αόρατη Κλωστή» του Πολ Τόμας Άντερσον με τους Ντάνιελ Ντέι Λούις, Βίκι Κριπς, Λέσλι Μάνβιλ, Σου Κλαρκ, Τζόαν Μπράουν

Υπόθεση: Στο μεταπολεμικό Λονδίνο της δεκαετίας του ’50 ο σχεδιαστής ρούχων Ρέινολντς Γούντκοκ (Ντάνιελ Νέι Λούις) και η αδερφή του, Σίριλ (Λέσλι Μάνβιλ) κυριαρχούν στο χώρο της βρετανικής υψηλής ραπτικής, ντύνοντας μέλη βασιλικών οικογενειών, αστέρες του κινηματογράφου και εκπροσώπους της ανώτατης κοινωνικής τάξης. Παράλληλα, πλήθος γυναικών μπαίνουν εφήμερα στη ζωή του ιδιόρρυθμου Ρέινολντς, ενσαρκώνοντας τις κατά διαστήματα μούσες του και σταδιακά παραχωρούν τη θέση τους στις επόμενες, που θα έχουν ανάλογη τύχη. Η μόνη σταθερή γυναίκα στη ζωή του Ρέινολντς είναι η αδερφή του μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει, τυχαία, μια νεαρή γυναίκα, την Άλμα, η οποία γίνεται ερωμένη και μούσα του. Από τη στιγμή που ερωτεύεται και παραδίδεται στην Άλμα συνειδητοποιεί πως διασαλεύεται η απόλυτα ελεγχόμενη και προγραμματισμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια ζωή του, και κάτι τέτοιο τον τρομοκρατεί. Η απρόσμενη αυτή ερωτική σχέση έρχεται να μεταμορφώσει και τους δύο, αλλά και την ίδια την σχέση.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Προβολές

Πέμπτη 01/03 19:30 2D

Σάββατο 03/03 22:00 2D

Κυριακή 04/03 19:30 2D

Δευτέρα 05/03 19:30 2D

Τρίτη 06/03 22:00 2D

Τετάρτη 07/03 19:30 2D

«Black Panther», του Ράιαν Κούγκλερ με τους Τσάντγουικ Μπόουσμαν, Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Λουπίτα Νιόγκο, Άντι Σέρκις, Μάρτιν Φρίμαν, Φόρεστ Γουιτάκερ, Άντζελα Μπασέτ.

Υπόθεση: Ο Black Panther της Marvel Studios ακολουθεί τον T’Challa, που μετά το θάνατο του πατέρα του, του βασιλιά της Wakanda, ενός τεχνολογικά ανεπτυγμένου μα απομονωμένου Αφρικανικού κράτους, επιστρέφει στην πατρίδα του για να πάρει τη θέση του στο θρόνο. Όταν ένας παλιός και ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται, το θάρρος του T’Challa-βασιλιά, και Μαύρου Πάνθηρα, δοκιμάζεται σε μια τρομερή σύγκρουση που απειλεί την Wakanda, αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Μαύρου Πάνθηρα, για να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να διασφαλίσει την ασφάλεια του λαού του.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Προβολές

Παρασκευή 2/03 19:30 2D

Δευτέρα 5/03 22:00 2D

«Το Γατοξόρκι» του Ραφαέλ Ρίμπας στην μεταγλωττισμένη έκδοση με τις φωνές των Γιάννης Στεφόπουλος, Πέτρος Σπυρόπουλος, Στέλιος Ψαρουδάκης, Δημήτρης Παπαδάτος, Γιάννης Υφάντης, Άννα Σταματίου

Υπόθεση: Ο Λίνο είναι ένας διασκεδαστής σε παιδικά πάρτι που δεν αντέχει άλλο τη ρουτίνα του και το γάτο-κοστούμι του. Αποφασίζει έτσι να ζητήσει βοήθεια από έναν όχι και τόσο ταλαντούχο μάγο που τον μεταμορφώνει σε αυτό που μισεί περισσότερο από κάθετι άλλο,το κοστούμι του. Μια απολαυστική περιπέτεια με εφτά ψυχές για όλη την οικογένεια όπου τα ξεκαρδιστικά γατο-μπερδέματα του άτυχου κωμικού σταρ Λίνο κλέβουν την παράσταση.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Προβολές

Σάββατο 03/03 17:15 2D

Κυριακή 04/03 17:30 2D

Τετάρτη 07/03 17:30 2D

 

www.facebook.com/cineorfeas

www.instagram.com/cine_orfeas_kos

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΟΡΦΕΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ