ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Με πολλά χαμόγελα Αγάπης η Μουσική Βραδιά για τον μικρό μας Λευτέρη στο Kaseta

0
3308

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Παρουσία του Επάρχου Γ. Χαλκιδιού (μόλις είχε επιστρέψει από Νίσυρο) του επικ. της Δίεσης Γ. Ζερβού, της Προέδρου της Έν. ξενοδόχων Ν. Σβύνου, του Διοικητή του ΝΑΣ Κω Ι.Γ. Καρδαρά και πολλών άλλων φίλων του μικρού Λευτέρη πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ στο Kaseta με πρωτοβουλία του καταστήματος και του προσωπικού που εργάστηκε εθελοντικά, αλλά και αρκετών χορηγών (αφίσα) η μουσική βραδιά για τον μικρό μας Λευτέρη, με τις ευχές όλων ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ & ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!

Ευχαριστούμε πολύ για την σημερινή βραδιά καθώς και όλους τους χορηγούς για την υποστήριξη τους και φυσικά τα παιδιά που εργαστηκαν αφιλοκερδως. Η στήριξη στην οικογένεια του μικρού Λευτέρη συνεχίζεται με πολλές εκδηλώσεις που θα χρειαστούν τη στήριξη σας!! Καλό κουράγιο και καλή δύναμη Κώστα και θα πάνε όλα καλά και να γυρίσεις να ροκαρουμε!!

«Μουσική Ροκ βραδιά με σκοπό την οικονομική βοήθεια του μουσικού φίλου Κωνσταντίνου Φιοραβάντη που έτυχε στον γιο του 9 ετών να διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι και έχει αρχίσει μακρόχρονες θεραπείες στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας στην Αθήνα , μαζί με τους χορηγούς επιχειρήσαμε να προσπαθήσουμε να μαζευτεί ένα ποσό για τα υπέρογκα έξοδα της οικογένειας.
Τουλάχιστον στο οικονομικό κομμάτι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε καθώς τα έσοδα της βραδιάς θα μεταφερθούν στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς με ΙΒΑΝ GR41 0171 0090 0060 0901 0172 861 με όνομα Δικαιούχου ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΤΡΟΣ μητέρα του μικρού Λευτέρη , όπου μπορεί και ο καθένας να συμμετέχει με οτι μπορεί!!
Καλό Κουράγιο στην οικογένεια και ευχόμαστε τα νέα να είναι αισιόδοξα και ευχάριστα!!!»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ