ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ To Latin Party στο BOX & η αποψινή εκδήλωση «ΜΙΑ ΜΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ» για το μικρό μας Λευτέρη!

0
1730

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

To αποψινό (Παρασκευή) Latin Party στο THE BOX και η σημερινή (Σάββατο 9μμ) εκδήλωση «ΜΙΑ ΜΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ» με περισσότερους από 15 μουσικούς του νησιού για τον μικρό μας Λευτέρη!

Το Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα 21:00 γινόμαστε «Μια Μπάντα Όλοι» με περισσότερους από 15 μουσικούς του νησιού στο The Box για μια αξέχαστη βραδιά αλληλεγγύης!

Για μια βραδιά ξεχάστε τα προβλήματα σας, πάρτε τους αγαπημένους σας και ελάτε να διασκεδάσετε.

*Όλο το ποσό των εσόδων από τα εισιτήρια της εισόδου θα διατεθεί για καλό σκοπό.

Φωτογραφία του χρήστη The Box.
Ο Mr Bachata (Νεκτάριος Βασιλείου) Latin Party στο THE BOX

Mr. Bachata

Ο Mr Bachata (Νεκτάριος Βασιλείου) είναι ο πρώτος Έλληνας τραγουδοποιός που συνέθεσε και συνθέτει τραγούδια σε ρυθμό bachata με ελληνικό στίχο.Έχει γράψει επίσης και κομμάτια σε: salsa, cha cha cha, merengue αλλά και kizomba.Το ταλέντο του στη μουσική ξεδιπλώθηκε στα πρώτα κι όλας χρόνια της ζωής του οπού ξεκίνησε μαθήματα κλασικού πιάνου και κιθάρας στο μουσικό σχολείο Σιάτιστας Κοζάνης, από όπου και κατάγεται. Η αγάπη του για τη λάτιν μουσική έκανε την εμφάνισή της στην πόλη του Ρεθύμνου κατά τη διάρκεια των σπουδών του εκεί.

Το 2009 άρχισε να διασκευάζει γνωστά –κι όχι μόνο- ξένα κομμάτια στα Ελληνικά, όπως το : «Lamento Boliviano» όπου αμέσως αγαπήθηκε από την λάτιν κοινότητα ως: «Eιναι η ζωη μια τρελα». Τα τραγούδια του:«Μάθε μου» και «Πατρίδα» τον έκαναν ευρύτερα γνωστό, στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Από το 2009 μέχρι σήμερα, έχει περιοδεύσει σε ολόκληρη την Ελλάδα, την Κύπρο και την Βουλγαρία. Το πρώτο του προσωπικό album με τίτλο «Bachata en Grecia», κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2014, αποκλειστικά μέσω internet.Δισκογραφικά αλλά και σε live, συνεργάστηκε με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως οι Apurimac, η Μαίρη Δούτση, η Rosanna Mailan, ο Greco Latino, η Έλενα Δομάζου, η Άννα Μαρίνου, οι Toke D Keda κ.α. Το 2012 δημιούργησε την μπάντα «Los Mafiosos» οι οποίοι τον συνόδευσαν σε αρκετές εμφανίσεις του.Άλλα γνωστά τραγούδια που συνέθεσε είναι τα παρακάτω: «Εσύ κι εγώ», «Είσαι εδώ», «Καλημέρα», «Κόκκινος φάρος», «Παραμύθι», «Μια νύχτα» κλπ. Οι λατίνοι χορευτές σε όλη την Ελλάδα, αγάπησαν και χόρεψαν τις διασκευές που έχει κάνει πάνω σε γνωστά κλασσικά ελληνικά τραγούδια όπως «Ρίτα Ριτάκι», «Αύρα», «Φλασάκι», «Πες μου μια λέξη», «Το τραγούδι της ερήμου», «Άνοιξη», «Το καλοκαιράκι», «Είμαι καλά», «Κρουαζιέρα», «Είναι η ζωή μια τρέλα» κλπ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ