Ο Νότης Σφακιανάκης εύχεται στον Βασίλη Καρρά για τα γενέθλιά του (video)

3
533

Εδώ σας είπαμε οτι θα τα μαθαίνετε όλα σε ότι αφορά την συνεργασία των δυο μύθων! Ο Βασίλης Καρράς έχει γενέθλια σήμερα. Ίδιο ζώδιο και με μια μικρή διαφορά στις ημέρες με τον Νότη.

Μεγάλος διαγωνισμός! Κέρδισε 3 μέρες και 2 νύχτες σε πανέρμοφα ξενοδοχεία! Πάρε μέρος τώρα!

Ο Νότης λίγο πριν βγει στην πίστα στις 00΄.55 πήγε απο το καμαρίνι του Βασίλη και του ευχήθηκε χρόνια πολλά. Μάλιστα τον πείραξε λέγοντας του οτι ” σήμερα γίνεσαι 55 Βασίλη μου. Τα καλύτερα σου εύχομαι, με τον Βασίλη να απαντά 54 Νότη μου. Λάθος κάνεις ” !

Μια αγκαλιά στην συνέχεια και αντρικές κουβέντες ανάμεσα σε δυο καλλιτέχνες που ” έδεσαν ” απο την αρχή και έδωσαν απαντήσεις σε πολλους αποδέκτες. Στην συνέχεια ο Νότης απο την πίστα ευχήθηκε και δημόσια με την μουσική υπόκρουση ” Ηappy Birthday ” και ο κόσμος τον αποθέωσε τον εορτάζοντα με την προτροπή του Νότη.

Ωραίες και εορταστικές στιγμές στο κατάμεστο TEATRO.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βγαίνει για λίγο στον αφρό γιατί πέθανε ο Παντελίδης... ΑΜΟΛΑ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ο ΝΟΤΗΣ για να κάνει ντόρο με τον άφωνο ΚΑΡΑ τώρα που ΞΟΦΛΗΣΕ!!!

    Άρχισαν τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ με τις αναδουλειές σε λίγο ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. Πάντως από συνολάκια σκίζει, ράβετε στον ίδιο ράφτη με το Γύφτο Γιώργο Μάγκα στο Ζαφείρι. Η μπογιά του πέρασε και ούτε νέα τραγούδια της προκοπής του δίνουν πια.

  2. Γιάννη Κιάρη αξίζει να ασχολούμαστε με αυτό ....και να το κάνεις ΘΕΜΑ;;; ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ…

    Μέσα στο κόμπλεξ της αμορφωσιάς του το παίζει ψευτοφιλόσοφος, αμολά παπ@ρες για να ασχοληθεί μαζί του ο κόσμος τώρα που σβήνει, δεν πουλά πια στον κόσμο που πήρε χαμπάρι πόσο ρηχός και ΟΥΦΟ είναι… Κάποιοι που τον θυμούνται από παιδί θα μπορούσαν να πουν πολλά για το ψώνιο που μόνο που μιλά για την Κω μας κάνει ρεζίλι…

  3. Όσο ζούσε ο Παντελίδης ο Νότης μάζευε νερακίζια. ΑΜΟΛΑΓΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΕΣ μπας και κάνει ντόρο και έμπαινε στην ντουλάπα...

    Μπορεί στα εγκαίνια να πηγαίνουν ψώνια και οι ομοϊδεάτες του της ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ αλλά σύντομα το μαγαζί όπως και στις δύο προηγούμενες προσπάθειες του θα βάλει λουκέτο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ