ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Ανακοίνωση – Καταγγελία

0
721

         A N Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου  καταδικάζει την νέα δολοφονική επίθεση σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού. Ο τραγικός απολογισμός των 60 νεκρών, 2000 τραυματιών, ανάμεσα τους ανήλικοι, γυναίκες ακόμη και ανάπηροι είναι συνέχεια της μακροχρόνιας σφαγής του που διεξάγει το κράτος τρομοκράτης του Ισραήλ.

Η επίθεση αυτή συντελείται με τη στήριξη των μακελάρηδων της  κυβέρνησης των ΗΠΑ η  οποία αποφάσισε τη μεταφορά της  πρεσβείας της στην Ιερουσαλήμ, αναγνωρίζοντας την ουσιαστικά ως «πρωτεύουσα» του Ισραήλ.

Καταγγέλλουμε τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που αρνείται να καταδικάσει αυτή τη σφαγή, εξισώνοντας το θύτη με το θύμα, υπερασπίζοντας τη στάση  της ΕΕ που αναγνωρίζει στο ισραηλινό κράτος το δικαίωμα στη χρήση βίας κατά των διαδηλωτών αρκεί να μην είναι δυσανάλογη! Από τη μία εκφράζει λόγια συμπάθειας για το Παλαιστινιακό λαό και από την άλλη υπογράφει συμφωνίες με το κράτος δολοφόνο!

Καλούμε τους εργαζόμενους, να στηρίξουν τον δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού για ελευθερία και ανεξαρτησία και να δυναμώσουν τον αγώνα ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τα σχέδια ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ στην περιοχή μας.

Απαιτούμε η ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει την απόφαση της Βουλής, του Δεκέμβρη 2015, και να προχωρήσει άμεσα στην αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους.

Κως 16/05/2018

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ