ΕΟΔ Κω: Με επιτυχία εκπαίδευση του τμήματος έρευνας και τεχνολογίας (Pics)

0
124

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διήμερη εκπαίδευση του τμήματος έρευνας και τεχνολογίας η οποία διεξήχθη το σαββατοκύριακο 12&13/11/2016 γραφεία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου (Κως).
Η εκπαίδευση ήταν μέρος της βασικής σχολής της ΕΟΔ ΒΣΔ (Κω) για νέα μέλη του εκπαιδευτικού έτους 2016-2017 και την παρακολούθησαν συνολικά 10 άτομα.
Η θεματολογία της  εκπαίδευσης αφορούσε χρήση ασύρματων συσκευών (VHF/UHF/HF), τον ορθό χειρισμό τους σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών και επιχειρήσεις διάσωσης .Επίσης παρουσιάστηκαν νέες καινοτόμες τεχνολογίες και σύγχρονες μέθοδοι ζεύξεων του τμήματος έρευνας και τεχνολογίας.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου με έδρα τη νήσο Κω ευχαριστεί θερμά:

  • τη Δωδεκάνησος Ναυτιλικακή της οικογένειας Σπανού για την Δωρεάν μετακίνηση των εκπαιδευτών από και προς τη Ρόδο
  • το Ξενοδοχείο Kos Hotel της οικογένειας Πουλιού για την έκπτωση που παρείχε στα μέλη της ΕΟΔ
  • την Blue Star Ferries για την έκπτωση που μας παρείχε για το δρομολόγιο Ρόδο – Κω
  • Τα μέλη (εθελοντές) της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Νοτίου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου με έδρα τη Ρόδο για τη μετάβαση τους στο νησί της Κω.

Η υποστήριξη  των χορηγών είναι ουσιαστικής σημασίας και χάρη σε όλους εσάς που μας υποστηρίζετε έχουμε ανεβάσει τον πήχη γνώσεων και εθελοντισμού στην ΕΟΔ έχοντας πλέον διεθνείς αναγνωρίσεις.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης αποτελείται από ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας οι οποίοι εκπαιδεύονται συνεχώς σε θέματα αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών προσφέροντας όποτε χρειαστεί στον τόπο τους αφιλοκερδώς με επαγγελματική συνείδηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ