ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ: «Ανοιχτές Πόρτες» στα οινοποιεία του Αιγαίου & στην Κω!

1
2104
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ανοιχτές Πόρτες» στα οινοποιεία του Αιγαίου! Σάββατο 26 Μαΐου και Κυριακή 27 Μαΐου 2018 | Στην Κω συμμετέχουν  τα οινοποιεία:

ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ – www.koswinery.g

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ -www.hatziemmanouil.gr

Μια μοναδική γευστική και ταξιδιωτική εμπειρία έχουν την ευκαιρία να βιώσουν οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού  σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχοντας στην εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες», η οποία διοργανώνεται συλλογικά από τις Ενώσεις Οινοπαραγωγών της χώρας και τα επισκέψιμα οινοποιεία – μέλη τους.

Οι πόρτες ανοικτές …και στα νησιά του Αιγαίου. .Στην Μυτιλήνη, την Λήμνο , τη Σάμο ,την Ικαρία , τη Χίο ,την Πάρο ,την Μήλο ,την Σαντορίνη και την Κω Σάββατο 26 Μαΐου καιΚυριακή 27 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, τους οινόφιλους .

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους Αμπελώνες να ξεναγηθούν στα οινοποιεία και να συμμετάσχουν σε ποικίλες δραστηριότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν γευστικές δοκιμές, διαγωνισμούς με πλούσια δώρα και άλλες εκπλήξεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος στα οινοποιεία το διήμερο 26-27 Μαΐου είναι ελεύθερη.

Μυηθείτε σε κάθε ευκαιρία στον μαγευτικό κόσμο του κρασιού, απολαύστε το τοπίο που διαμορφώνουν οι αμπελώνες, γνωρίστε τη διαδικασία της οινοπαραγωγής και δοκιμάστε εξαιρετικά Επώνυμα Ελληνικά Κρασιά.

Geplaatst door Maria Pouliou op zondag 27 mei 2018

Πηγή: http://www.dhras.gr/

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ