Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κω: Συμμετέχουμε στην απεργία του Ιδιωτικού Τομέα & στηρίζουμε…

0
115

 

Το Δ.Σ του Σωματείου συνεδρίασε την Κυριακή 13/11 σε μια κρίσιμη περίοδο για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα. Από τη μια έχουμε την συνεχή εμπλοκή της χώρας μας στα παιχνίδια των ιμπεριαλιστών (βλέπε επίσκεψη του γερακιού Ομπάμα) για τον έλεγχο και την μοιρασιά της λείας, βάζοντας σε κίνδυνο τους λαούς της περιοχής μας. Από την άλλη καινούργια μέτρα ετοιμάζονται για να περάσουμε την δεύτερη αξιολόγηση! Και ο κατήφορος δεν έχει τέλος εφόσον όλοι λίγο πολύ παραδέχονται πως η πολυπόθητη για τα μονοπώλια ρύθμιση του χρέους θα συνοδευτεί με νέο μνημόνιο, όπως κι αν αυτό ονομαστεί. Μπροστά σε αυτή την κατάσταση αποφασίσαμε:

  1. Πως συμμετέχουμε στην απεργία του Ιδιωτικού Τομέα στις 8/12, στηρίζοντας όμως με κάθε τρόπο την απεργία που κηρύχθηκε στο Δημόσιο για τις 24/11. Για ακόμα μια φορά ο κυβερνητικός εργοδοτικός συνδικαλισμός απέδειξε περίτρανα πως παλεύει με κάθε τρόπο να μην εκφραστεί δυναμικά η αντίθεση των εργαζομένων. Γι’ αυτό άλλωστε έβαλε εμπόδια σε κάθε πρόταση για οργάνωση Πανελλαδικής Πανεργατικής απεργίας. Επαγρυπνούμε, προετοιμαζόμαστε για δυναμική απάντηση σε περίπτωση που η κυβέρνηση προσπαθήσει να μας αιφνιδιάσει.
  2. Εξέλεξε αντιπρόσωπο στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ στις 19-20/11 την Σεμερτζίδη Χριστίνα Γεν. Γραμματέα του Σωματείου.
  3. Προγραμματισμό δράσης του επόμενου διαστήματος με εξορμήσεις και συσκέψεις σε εργασιακούς χώρους.

Το Δ.Σ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ