Αρχική Ειδήσεις Σφηνάκια ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Επιθετικά ελικόπτερα Apache του Ελληνικού Στρατού σε άσκηση στην Κω

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Επιθετικά ελικόπτερα Apache του Ελληνικού Στρατού σε άσκηση στην Κω

13
6567
Ο Konstantinos Chatziamallos βρίσκεται στην τοποθεσία Κως, Δωδεκανησα.

Επιθετικά ελικόπτερα Apache του Ελληνικού Στρατού που συμμετέχουν σε τοπική άσκηση. Αυτού του τύπου τα ελικόπτερα φέρουν οπλισμό με εκτοξευτήρες ρουκετών Hydra-70 (στα άκρα των φορέων οπλισμού), πυραύλους AGM-114 Hellfire (στο εσωτερικό των φορέων οπλισμού) και πολυβόλα M230 των 30mm (κάτω από το ρύγχος). Φέρουν επίσης μία εξωτερική δεξαμενή καυσίμου το καθένα (επίσης στο εσωτερικό των φορέων οπλισμού). Στη «μύτη» του κάθε ελικοπτέρου βλέπουμε το σύστημα TADS (Target Acquisition and Designation Sights).

Apache  attack helicopters of Hellenic Army that take part in a local exercise. Theese type of helicoters are armed with Hydra-70 rocket launchers (at the ends of armament carriers), AGM-114 Hellfire misiles and M230 30mm machine guns. They also carry one extra fuel tank each. On the «nose» of each helicopter we see the TADS (Target Acquisition and Designation Sights) system.

#Apache #Attack_Helicopters #Military_Helicopters #Helicopters #Hellenic_Army #Kos #Kos_Town #Kos_Island #Dodecanese #Greece

Φωτογραφία του Konstantinos Chatziamallos.
Φωτογραφία του Konstantinos Chatziamallos.
Φωτογραφία του Konstantinos Chatziamallos.
Φωτογραφία του Konstantinos Chatziamallos.
Φωτογραφία του Konstantinos Chatziamallos.
+14

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λίγο περίεργο…Γιατί το κόστος για τα καύσιμα να πετάνε όλη μέρα είναι τεράστιο…αστρονομικό ποσό

    • Μην σας φαίνεται παράξενο, άκουσαν ότι οι μουσουλμάνοι του Κερμετέ μοιράζουν τζάμπα λουκουμάδες και πλάκωσαν...

      Με τον σαλεμένο φασίστα που έχουμε απέναντι πρέπει να προσέχουμε και απέναντι και εδωνά.

  2. ναι να ενημερωνετε ο πλυθησμος οπως οταν κανουν ασκησεις τα πλοια γιατι ειδα αρκετους ανησυχους ελληνες και τουριστες ,απατσι αν θυμαμαι καλα εδω και δεκα χρονια δενε χουν ερθει ποτε,ελπιζω να ηταν οντως ασκηση και οχι τιποτα αλλο που θα μαθουμε αργοτερα

  3. Θέλουν εδώ και τώρα να χωρίσουν τα «οικόπεδα» στα Δυτικά Βαλκάνια για να ασχοληθούν σοβαρά με τον αστάθμητο παράγοντα που λέγεται Ερντογάν.
    Και φυσικά την νύφη πρέπει να την πληρώσει η Ιστορία της Ελλάδος που την ξεπουλούν όσο – όσο, όπως πούλησαν τόσα χρόνια μέσω των μνημονίων τους Έλληνες.
    Τα Σκόπια είναι κομμάτι του ενεργειακού μονοπατιού των αγωγών προς την Κεντρική Ευρώπη και απαγορεύεται ρητά να το χρησιμοποιήσουν οι Ρώσοι και Τούρκοι με τον γνωστό Turkishstream. https://shmantikanea.blogspot.com/2018/06/blog-post_267.html#more

  4. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΚΛΠ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  5. Οχι όση η φοροκλοπή και φοροδιαφυγή του Ελληνάρα απατεώνα. Κάνε μια βόλτα και στο νησί μας, άσε τα γκλάμορ νησιά.

    • Και επειδή το πας μάλλον στις αποδείξεις,ο πλούτος δεν αποδεικνύεται με τις ταμειακές,αλλά με διασταυρώσεις,Offshore,θυρίδες,Τραπεζικούς Λογαριασμούς,βιβλιάρια,καταθέσεις Εξωτερικού,Λίστες Λαγκάρντ,Μπόργιανς,Λουξεμβούργου,επιδοτήσεις ,ΜΚΟ,περιουσιολόγιο γενικά.Ξέρεις τώρα εσύ αριστερό …μύδι,τι θέλω να πω.Όλοι αποθήκες χρέους έγιναν με την Αριστερά!!!Αν δεν με εννόησες,να συνεχίσω….

  6. Για άσκηση βγήκαν δεν πάνε για καφέ….Αν τύχει κάτι αυτοί οι άνθρωποι θα είναι από τους πρώτους που θα πάνε.Για τα αυτοκίνητα που έχουν οι πολιτικοί και τα πληρώνει ο λαός χρυσάφι δεν μας νοιάζει.Τώρα μας ένοιαξε για τα καύσιμα των ελικοπτέρων…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ