Αρχική Ειδήσεις Σφηνάκια Βασίλης Γεωργούλης: Είναι… στο χέρι μας να παραμείνουμε Έλληνες!!! (φωτο)

Βασίλης Γεωργούλης: Είναι… στο χέρι μας να παραμείνουμε Έλληνες!!! (φωτο)

6
640
Ο χρήστης Βασίλης Γεωργουλης είναι στην πόλη Corfu, Kerkira, Greece.

Βρισκόμαστε 8 χρόνια μετά την εμφανιση της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας. 23 χρόνια μετα την εμφάνιση των κινητών τηλεφώνων στη ζωη μας και 44 χρόνια μετά τη μεταπολίτευση. Βρισκόμαστε στο κέντρο εξελίξεων στην εκμετάλλευση της ενέργειας στην Ανατολική Μεσόγειο και στο μεγαλυτερο Θέατρο μετακίνησης πληθυσμών της Ευρώπης. Η Ελλάδα με έναν πληθυσμό φιλήσυχο, εργατικό, πανέξυπνο αλλα δυστυχως συμφεροντολογο, ταλαιπωρημένο απο τις ιστορικές και πολιτικές εξελίξεις μετά τον 2ο Παγκόσμιο πολεμο με κορύφωση την 7ετια των συνταγματαρχών, μπήκε σε εναν δρόμο πλασματικης ανάπτυξης, πλασματικης ευημερίας και δυστυχώς επεσε θύμα κατα συρροή εκμετάλλευσης επιτήδειων με σημαία τα παθη του παρελθόντος και τον φόβο του «μπαμπούλα» γείτονα Τούρκου! Οι «σύμμαχοι» του παρελθόντος αλλα και οι αντίπαλοι εδειξαν το «αγγελικό» τους πρόσωπο, παντα με συνεργάτες και αρωγούς τους εκλεγμένους αντιπροσωπους των Ελλήνων(κυβερνήσεις) και κοιμησαν τον Έλληνα. Άλλαξαν την παιδεία, αλλαξαν το νομισμα, αλλαζουν τον πληθυσμό και σίγα σιγά τη γλωσσα. Έφτασαν σε σημείο να φοβάσαι ειδικά στις μεγάλες πόλεις να σηκώσεις τη σημαια της χωρας σου( αυτομάτως εισαι φασίστας), να δεχεσαι την καθημερινή ληστεία στον κόπο σου(αν οχι εισαι παράνομος και κακοπληρωτης, να ζητιανευεις για να κρατήσεις το σπιτι σου η την αξιοπρέπεια σου! Ο Έλληνας, ο περήφανος, ο λαος που χαρισε τον πολιτισμό στην υφήλιο, με τα άπειρα θετικά χαρισματα και με το ενα αρνητικό, επεσε θύμα του αρνητικού! Δέχθηκε τα «Δώρα» και τώρα πληρώνει. Ποτέ ομως δεν είναι αργά. Όσο εχει ακόμα το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, γιατι μονο αυτο έμεινε πρακτικά απο τη δημοκρατία, μπορεί να ανακάμψει. Μπορε να διώξει τους επιτήδειους του παρελθόντος και του παρόντος και να βρει τον τροπο. Ο Έλληνας πρέπει και μπορεί να καθορίσει την τύχη του φθανει να παραμερίσει, να θυσιάσει για λιγο το ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΤΟΥ ΣΥΜΦΈΡΟΝ! Φθάσαμε στο πιο κρίσιμο σημειο για την πατρίδα μας και ειναι στο χερι μας να παραμείνουμε Έλληνες!!!!!

Φωτογραφία του Βασίλης Γεωργουλης.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μας έχεις πρήξει με τις μπούρδες και τις αερολογίες, που τσαμπουνάς τώρα εμφανίζεσαι και διανοούμενος αντιγράφοντας αυτούσια κείμενα που έκλεψες χωρίς να τα αναφέρεις από το διαδίκτυο https://www.des.unipi.gr/wp-content/uploads/2014/05/%CE%95%CE%9D%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%95%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%91-%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%A4%CE%A5%CE%91.pdf και https://dspace.lib.uom.gr/bitstream/2159/19621/6/NotopoulouAikateriniMsc2016.pdf

  2. ΦΙΛΕ ΛΟΥΜΠΟΥΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΣΕ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΥΦΛΩΣΗ ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΊΝΕΙΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ! ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΗΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡέΨΟΥΝ ΥΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΩΝ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΝΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ