ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΕ Κω με θέμα «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΑΣΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΩ»

1
511

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. Το ΤΕΕ καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική συνέλευση την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 στα γραφεια της Μόνιμης Επιτροπής ΤΕΕ Κω οδός Αννέτας Λαουμτζή 6- με θέμα «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΑΣΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΩ».

Επειδή το θέμα αφορά όλους , αλλά και θα καθορίσει την ανάπτυξη της Κω τα επόμενα χρόνια, η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΩ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΙΜΙΛΙΑ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Προσοχη ,Προσοχη,Προσοχη…Προκειται για ΤΕΡΑΣΤΙΑ περιουσια του ΛΑΟΥ της Κω που θελουν να την ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ οπως την διπλανη ΑΒΙΚΩ …. Το ΤΕΕ να ζητησει να κανει ΑΙΤΗΣΗ ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΩ για να
    του ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ το οικοπεδο…Μην ακουτε διαφορες φωνες. Ειναι ΟΛΟΙ αυτοι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ. Υπερασπιστειτε την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ του Λαου της Κω. Ειναι το ωραιοτερο μερος της Κω. Ειναι ΑΜΑΡΤΙΑ να χασει ο λαος ενα τοσο μεγαλο πλουτο….για να το παρει ενας αλλος ΑΕΡΙΤΖΗΣ ξενοδοχος και να χτισει αλλο ενα ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ…..Φτανει πια ….Ο ΔΗΜΟΣ να ζητησει το οικοπεδο. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ τις διαφορες …δικαιολογιες.ΑΥΤΟΙ εχουν ΗΔΗ συμφωνησει να το ΔΩΣΟΥΝ. Ειναι πουλημενοι.Μην γινετε ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στο ΕΓΚΛΗΜΑ τους.Ο λαος της Κω θα σας ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ…ΟΧΙ στην καταστροφη του ωραιοτερου κομματιου που εμεινε ΕΛΕΥΘΕΡΟ για τους ΚΩΟΥΣ και τα παιδια τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ